ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Zadnji korak pred kirurškim dvigom obraza – PDO nitke

Revolucionarni koraki v estetskih nekirurških postopkih: PDO nitke kot inovativen nekirurški lift.

V svetu estetske medicine se nenehno pojavljajo inovacije, ki omogočajo bolj učinkovite in manj invazivne načine za ohranjanje mladostnega videza. Eden izmed najnovejših dosežkov v tem polju je uporaba PDO nitk za izvedbo nekirurškega dviga obraza.

Kaj so PDO nitke?

PDO (polidokanol) nitke so biološko razgradljive in se uporabljajo v estetskih postopkih za izboljšanje videza kože. Te nitke so izdelane iz materiala, ki se naravno razgradi v telesu in so popolnoma varne za uporabo. Ključna prednost PDO niti je v tem, da lahko ustvarijo učinek dviga kože brez potrebe po kirurškem posegu.

Kako deluje postopek PDO nitk?

Postopek PDO je relativno preprost in neinvaziven. Niti se vstavijo pod kožo s pomočjo tanke igle ali katetra in se nato uporabijo za dvigovanje in učvrstitev različnih delov obraza. Ko so niti vstavljene, se lahko zategnejo in pritrdijo na ustrezne točke pod kožo, kar omogoča dvig in oblikovanje obraza.

Kakšni so rezultati postopka PDO nitk?

Rezultati postopka PDO so vidni takoj po posegu, vendar se lahko še izboljšajo v naslednjih nekaj tednih, ko se koža okoli niti še dodatno učvrsti. Po postopku se lahko pacienti takoj vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim, saj je okrevanje minimalno.

Katere so glavne koristi uporabe PDO nitk?

  1. Nekirurški dvig obraza: PDO niti omogočajo dvigovanje in oblikovanje obraza brez potrebe po kirurškem posegu, kar zmanjšuje tveganje, povezano s kirurškimi posegi, in zmanjšuje čas okrevanja.
  2. Naravni videz: Rezultati postopka so naravni in se postopoma izboljšujejo, kar omogoča bolj subtilno in uravnoteženo oblikovanje obraza.
  3. Minimalno okrevanje: Ker gre za neinvaziven postopek, je okrevanje po uporabi PDO niti običajno minimalno, kar omogoča pacientom, da se hitro vrnejo k svojim vsakodnevnim dejavnostim.
  4. Dolgotrajni rezultati: Čeprav se učinek dviga kože z PDO niti ne ohranja večno, lahko rezultate pričakujemo več mesecev do enega leta, odvisno od posameznika – nekateri tudi dlje.
  5. Izboljšanje stanja kože: Poleg dviga kože lahko PDO niti tudi izboljšajo stanje kože, spodbujajo proizvodnjo kolagena in zmanjšujejo pojav gub ter drobnih linij.

 

Ali je postopek PDO niti pravi za vas?

Postopek PDO niti je primeren za vse, ki si želijo izboljšati videz svoje kože in obraza brez kirurškega posega. Kljub temu je priporočljivo, da se pred posegom posvetujete z izkušenim estetskim zdravnikom, ki vam bo svetoval glede najboljših možnosti za vaše specifične potrebe.

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Zadnji korak pred kirurškim dvigom obraza – PDO nitke