ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Frakcijsko neablativno pomlajevanje in obnova kože – ResurFX™

ALFA MEDICO D.o.o._Frakcijsko Neablativno

Opis posega

Frakcijsko neablativno pomlajevanje predstavlja napredno metodo v estetski medicini, ki omogoča izboljšanje videza kože brez invazivnih posegov ali daljšega okrevanja.

Pri frakcijskem neablativnem pomlajevanju laserski impulzi prodrejo v globlje plasti kože, spodbujajo proizvodnjo kolagena in povzročajo obnovo tkiva. To vodi k izboljšanju teksture kože, zmanjšanju drobnih linij in gub ter izboljšanju splošnega tona kože, brez potrebe po odstranitvi ali poškodovanju povrhnjice. Rezultat je osvežena, bolj mladostna in bolj čvrsta koža.

 

 

 

Opis postopka in okrevanje

Laser deluje na mikroskopski ravni, pri čemer zdravi majhne dele kože, ne da bi pri tem poškodoval zgornje plasti. To omogoča hitrejše okrevanje in manjše tveganje za neželene stranske učinke.

Okrevanje po frakcijskem neablativnem pomlajevanju je običajno krajše v primerjavi s tradicionalnim ablativnim pomlajevanjem. Po postopku se lahko pojavi rahla rdečica in oteklina, vendar večina bolnikov lahko nemoteno nadaljuje z vsakodnevnimi dejavnostmi takoj po postopku. V redkih primerih lahko koža lušči ali se zaceli v naslednjih dneh, kar pa običajno ne zahteva posebnega posega.

Informacije

  • Učinkovitost: Frakcijsko neablativno pomlajevanje je učinkovito pri izboljšanju teksture kože, zmanjšanju drobnih gubic ter splošnem pomlajevanju.
  • Trajanje posega: Postopek je hitro izveden, kar omogoča minimalno motnjo v vsakdanjem življenju.
  • Število terapij: Za dosego optimalnih rezultatov je običajno potrebnih več terapij (3). Odvisno od posameznika.

že od 200,00 €

Trajanje posega

30 min

Anastezija

Anestetik, hlajenje

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj, 2 dni*

"Osvetlite svojo kožo brez poškodb povrhnjice - Poskusite frakcijsko neablativno pomlajevanje zdaj!"

ALFA MEDICO D.o.o._Frakcijsko Neablativno

Cenik

PREDEL
1 TERAPIJA
3 TERAPIJE (-10%)
Podočnjaki
200,00€
540,00€
Obraz
350,00€
945,00€
Obraz, vrat
400,00€
1080,00€
Druga področja
Po dogovoru

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Med postopkom frakcijskega neablativnega laserskega pomlajevanja se laserska energija usmeri v kožo, kjer ustvari mikroskopske poškodbe, s čimer spodbudi naravni proces obnavljanja kože. To povečuje proizvodnjo kolagena in površinsko obnavlja kožo, ne da bi pri tem odstranil zgornji sloj kože.

Rezultati frakcijskega neablativnega laserskega pomlajevanja vključujejo izboljšanje teksture kože, zmanjšanje gub in drobnih linij ter zmanjšanje pigmentacije. Koža postane bolj napeta, sijoča in enakomerna.

Okrevanje po frakcijskem neablativnem laserskem pomlajevanju je običajno hitro. Pacienti lahko občutijo blago pordelost, oteklino, ki lahko traja nekaj dni do enega tedna. Večina ljudi se lahko vrne v običajne dnevne dejavnosti takoj po postopku.

Frakcijsko neablativno lasersko pomlajevanje je primeren za ljudi, ki imajo fine linije, gube, neenakomerno teksturo kože, pigmentne nepravilnosti ali druge znake staranja. Primerni kandidati so običajno zdravi posamezniki s fototipom kože I-IV.

Med možne neželene učinke frakcijskega neablativnega laserskega pomlajevanja spadajo blaga pordelost, oteklina, začasno povečanje občutljivosti kože ter redkeje spremembe pigmentacije. Ti neželeni učinki običajno minejo v nekaj dneh do tednov po postopku.

Trajanje učinkov frakcijskega neablativnega laserskega pomlajevanja je odvisno od posameznika in njegovega življenjskega sloga. Običajno se rezultati ohranjajo od šest mesecev do več let, pri čemer se priporoča periodično vzdrževanje tretmajev za optimalne rezultate (1-2x na leto).

Prednosti frakcijskega neablativnega laserskega pomlajevanja vključujejo manjšo invazivnost, hitrejše okrevanje in enako učinkovite rezultate pri zmanjšanju znakov staranja kože, kot so fine linije, gube in pigmentne nepravilnosti, brez potrebe po odstranitvi zgornje plasti kože.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Frakcijsko neablativno pomlajevanje in obnova kože – ResurFX™