ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Laser EMERALD™

Emerald je trenutno edini FDA potrjen laser za neinvazivno zdravljenje maščobnih oblog do 40 ITM.

Emerald laser predstavlja varno, neinvazivno in nekirurško zdravljenje za izgubo maščobe, ki krči maščobne celice na trdovratnih delih telesa. Laser emulgira maščobno tkivo in sprošča odvečne maščobne snovi v telo, kjer se z naravnim potekom razstrupljanja skozi limfni sistem izgubijo.

O tehnologiji

Emerald™ uporablja laserske žarke 10 x 532 nm (monokromatske, kolimirane in koherentne) za ustvarjanje majhnih prehodnih por, iz katerih maščobne tekočine v maščobnih celicah pronicajo. Maščobne tekočine se nato naravno izplaknejo skozi limfni sistem.

Rezultat je, da se maščobne celice skrčijo, namesto da bi bile uničene. Ko se to zgodi, začnejo skrčene maščobne celice delovati in delovati kot zdrave vitke celice, sproščajo pravilna sporočila v možgane in ustvarjajo komunikacijski učinek v celotnem maščobnem organu, kar povzroči, da druge maščobne celice sprostijo svojo vsebino in vrnejo svoje hormonske odzive na pozitivno.

Lastnosti

Prednosti

Certifikati

Video

ERCHONIA je vodilni svetovni proizvajalec profesionalnih naprav za lasersko terapijo.

Z več kot 25-letnimi izkušnjami, 16.000+ napravami na trgu in 26 različnimi dovoljenji FDA, Erchonia® Corporation so vodilni v svetu na področju profesionalne tehnologije nizkostopenjske laserske terapije (hladna laserska terapija) za odstranjevanje maščobe, lajšanje bolečin in več.

EMERALD™ je z 91-odstotno oceno zadovoljstva strank naložba z nizkim tveganjem in hitro donosnostjo naložbe.

Sproščanje lipidov po laserskih terapijah NE zviša plazemskih lipidov, plazemskih trigliceridov ali holesterola.

Laserji nizke ravni Erchonia ustvarjajo stimulacijo citokrom C oksidaze, kar povzroči povečano mitohondrijsko aktivnost, kar ima za posledico povečan ATP, NADH in RNA ter celično dihanje; povečana aktivnost sintaze dušikovega oksida in proizvodnja dušikovega oksida; in povečane reaktivne kisikove vrste, ki igrajo pomembno vlogo pri celični signalizaciji, napredovanju celičnega cikla, aktivaciji encimov in sintezi beljakovin in nukleinskih kislin.

  1. Neinvazivna dermatološka estetska obravnava za zmanjšanje obsega telesa pri posameznikih z indeksom telesne mase (ITM) do 40 kg/m² – 2019 – Podatki, uporabljeni za pridobitev te odobritve, združujejo vse prejšnje podatke, ki jih je Erchonia® imela 20. -40 bolnikov z ITM v spodnjih študijah zelenega laserja.
  2. Neinvazivna dermatološka estetska obravnava za zmanjšanje obsega telesa — 2016.Dovoljenje FDA – K162578
  3. Neinvazivno dermatološko estetsko zdravljenje za zmanjšanje obsega bokov, pasu, stegen in zgornjega dela trebuha — 6-tedenski protokol zdravljenja — 2014 — Sponzor in nadzornik, odobreno s strani IRB, dvojno slepa, s placebom nadzorovana klinična študija na več mestih. Dovoljenje FDA – K150446
  4. Neinvazivno dermatološko estetsko zdravljenje za zmanjšanje obsega bokov, pasu in stegen — 2012 — Sponzor in nadzornik, odobreno od IRB, dvojno slepa, s placebom kontrolirana, klinična študija na več mestih. Dovoljenje FDA – K143007
  5. Neinvazivna dermatološka estetska obravnava za zmanjšanje obsega bokov, pasu in zgornjega dela trebuha, če se uporablja pri posameznikih z indeksom telesne mase (ITM) med 30 kg/m2 in 40 kg/m2 — 2013 – Sponzor in nadzornik, odobril IRB , dvojno slepa, s placebom nadzorovana klinična študija na več mestih. Dovoljenje FDA – K142042
  6. Neinvazivno oblikovanje telesa z laserjem GLS – 532 nm (zeleno) Trgovsko ime Verju — 2012 — Sponzor in nadzornik, odobreno s strani IRB, dvojno slepa, s placebom kontrolirana, klinična študija na več mestih. Dovoljenje FDA – K123237
  7. Videz celulita (laserski sistem Verju) — 2012 — Sponzor in nadzornik, odobren s strani IRB, dvojno slepa, s placebom kontrolirana, klinična študija na več mestih. Dovoljenje FDA – K130922
  8. Zmanjšanje obsega rok na nadlahteh — 2011 — Sponzor in spremljanje, odobreno s strani IRB, dvojno slepa, s placebom nadzorovana klinična študija na več mestih. Rezultati študije, uporabljeni za pridobitev odobritve FDA – K120257
  9. Neinvazivno zmanjšanje maščobe in oblikovanje telesa – Laserski skener pasu, bokov in stegen – 2009 – Sponzor in nadzornik, odobreno s strani IRB, dvojno slepa, s placebom kontrolirana, klinična študija na več mestih. Rezultati študije, uporabljeni za pridobitev odobritve FDA – K082609
  10. Terapija z nizko stopnjo laserske svetlobe kot pomoč pri liposukciji in zmanjšanju bolečine, povezane s kirurškim posegom — 2004 — Sponzor in spremljanje, odobreno od IRB, dvojno slepa, s placebom nadzorovana klinična študija na več mestih. Rezultati študije, uporabljeni za pridobitev odobritve FDA – K041139

Brez nič ni nič - tu smo, da vam pomagamo!

Emerald Laser Parallax

Najbolj pogosta vprašanja

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Mnogi ljudje mislijo, da so njihove maščobne celice sovražniki. Maščobne celice kompleksne in dinamične entitete, ki vplivajo na osupljivo število telesnih funkcij, podpirajo procese, ki nas ohranjajo vitke, nam pomagajo uravnavati naš metabolizem in imunski sistem!

Da! Emerald Laser je FDA odobren za zmanjšanje celotnega obsega telesa in za zdravljenje bolnikov do 40 BMI. Med certifikati si lahko ogledate več različnih dovoljenj.

Emerald Laser™ je laserska terapija nizke ravni (LLLT). Ko so laserji usmerjeni proti vašim ciljnim območjem, maščobne celice odprejo začasne pore, da izločijo svoje maščobne kisline. To maščobo telo predela naravno. Imenuje se laserska terapija nizke ravni, ker ne proizvaja toplote. S tem, da pustijo celice nedotaknjene, laserji nizke ravni ohranijo celovitost tkiva, hkrati pa nežno in učinkovito odstranjujejo maščobo.

To bo in je odvisno od pacienta in njegovega telesnega tipa ter od tega, kako hitro je njegovo telo sposobno predelati maščobo. Pri nekaterih bolnikih bodo rezultati z uporabo Emerald Laser™ vidni po nekaj tretmajih, pri drugih bodo rezultati vidni proti koncu cikla zdravljenja, saj bo njihovo telo potrebovalo več časa za predelavo maščobe.

Emerald Laser™ je odličen za vse, ki želijo izgubiti nekaj centimetrov, moški ali ženske, in je edina naprava, ki dokazano zdravi ne le majhne maščobne obloge, ampak tudi tiste z BMI 30+.

Laser Erchonia Emerald Laser™ ima dovoljenje FDA za zdravljenje vseh predelov telesa.

Ne. Ni znanih in/ali objavljenih neželenih učinkov laserske terapije z nizko stopnjo.

Ni znanih škodljivih učinkov laserske terapije z nizko stopnjo. Ker gre za neinvaziven postopek, Emerald Laser™ ne zahteva nobene priprave in časa za okrevanje – takoj po seji lahko svoj dan nadaljujete normalno.

Nekateri bolniki poročajo o globoki sproščenosti, ki lahko povzroči zaspanost. Emerald Laser™ se prav tako izogiba kakršnim koli dolgoročnim stranskim učinkom, saj zagotavlja, da maščobne celice niso nikoli uničene.

Maščobne celice imajo vitalne funkcije, kot je podpora metabolizmu in imunskemu sistemu telesa.

Ste pripraviljeni na preobrazbo?

Stopite na pot samozavesti in sijajnega videza z našimi vrhunskimi lepotnimi posegi.

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Laser EMERALD™