ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Mikrodermoabrazija – Globinsko čiščenje kože

ALFA MEDICO D.o.o._Mikrodermoabr

Opis posega

Mikrodermoabrazija nežno lušči vrhnjo plast kože z diamantnimi nastavki. Odstrani odmrle kožne celice. Postopek spodbuja pretok krvi v kožo, izboljša tonus in teksturo kože.

 

Opis postopka in okrevanje

Mikrodermoabrazija zelo podpira izboljšanje funkcije kožne bariere, ki je pri strankah pogosto ogrožena. Redni vzdrževalni tretmaji mikrodermoabrazije podpirajo optimalno zdravje in učinkovitost kože. Terapije se pri težavah in reševanju problematike izvajajo 1x tedensko, če pa želite le rutinsko čiščenje obraza je dovolj ena terapija.

že od 55,00 €

Trajanje posega

30 - 45 min

Anastezija

Ni potrebna

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Poskrbite za čisto in zdravo kožo z mikrodermoabrazijo še danes!

ALFA MEDICO D.o.o._Mikrodermoabr

Cenik

PODROČJE
1 TERAPIJA
4 TERAPIJE (3+1 gratis)
Obraz
55,00€
165,00€
Obraz, vrat
65,00€
195,00€
Obraz, vrat, dekolte
85,00€
255,00€
Hrbet
85,00€
255,00€
Drugo
Po dogovoru

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Mikrodermoabrazija je ena izmed najbolj priljubljenih neinvazivnih kozmetičnih postopkov, ki se uporablja za izboljšanje videza kože obraza. Ta postopek se izvaja z uporabo specializirane naprave, ki nežno odstranjuje zgornji sloj kože, ki je običajno sestavljen iz odmrlih kožnih celic. Znan je po svojih številnih koristih, med katerimi so zmanjšanje gub, izboljšanje teksture in tone kože, zmanjšanje pore ter spodbujanje obnove kože. Predvsem pa je pomembna za čiščenje kože!

  • Izboljša teksturo kože.
  • Zmanjšuje pore.
  • Zmanjšuje videz gubic in drobnih linij.
  • Pomaga pri odstranjevanju madežev in pigmentacije.
  • Spodbuja regeneracijo kože.
  • Povečuje absorpcijo izdelkov za nego kože.

Globinsko čiščenje kože je ključnega pomena za ohranjanje zdrave kože, saj pomaga ohranjati njeno čisto in jasno teksturo, hkrati pa preprečuje nastanek različnih kožnih težav, kot so akne, nepravilnosti in dolgočasen ten kože. S postopkom mikrodermoabrazije se odstranijo odmrle kožne celice, ki bi sicer lahko zamašile pore in povzročile nastanek aken ter neenakomeren ton kože. To prispeva k bolj gladki, enakomerni in sijoči koži.

Poleg odstranjevanja odmrlih kožnih celic mikrodermoabrazija spodbuja tudi celično obnovo in proizvodnjo kolagena. Kolagen je pomembna beljakovina, ki jo proizvajajo celice kože in je odgovorna za njeno čvrstost, elastičnost in mladosten videz. S starostjo se proizvodnja kolagena zmanjšuje, kar lahko vodi v izgubo čvrstosti in elastičnosti kože ter pojav gub in izgubo volumna. Z rednim izvajanjem mikrodermoabrazije se spodbuja proizvodnjo kolagena, kar lahko zmanjša videz gub, poveča čvrstost kože in izboljša njen ton.

Poleg tega lahko mikrodermoabrazija pomaga zmanjšati videz razširjenih por, saj odstranjuje nabore in odvečno olje, ki lahko prispevajo k njihovemu videzu. To lahko pripomore k bolj enakomerni in čisti teksturi kože, kar prispeva k boljšemu videzu in samozavesti posameznika.

Število terapij mikrodermoabrazije, ki jih potrebujete, je odvisno od vaših individualnih ciljev in stanja kože. Običajno se priporoča več postopkov v rednih intervalih, na primer enkrat na mesec ali vsakih nekaj tednov, da se dosežejo želeni rezultati.

Priporočljivo je, da se mikrodermoabrazija izvaja v rednih intervalih, odvisno od potreb kože in ciljev zdravljenja. Za vzdrževanje rezultatov se lahko postopek izvaja enkrat mesečno ali na vsake tri do štiri tedne.

Mikrodermoabrazija je običajno primerna za večino tipov kože, vendar se lahko pri nekaterih ljudeh, zlasti pri tistih s posebej občutljivo kožo ali stanji, kot je rosacea, ne priporoča. Preden se odločite za postopek, se posvetujte s strokovnjakom za nego kože, da ugotovite, ali je mikrodermoabrazija primerna za vas.

Kljub temu da je mikrodermoabrazija relativno varna, lahko pri nekaterih ljudeh povzroči neželene učinke, kot so rdečina, pordelost, luščenje kože, suhost ali občutek tesnosti kože. Ti neželeni učinki običajno minejo v nekaj dneh. Pomembno je upoštevati navodila strokovnjaka za nego kože po postopku, da se zmanjša tveganje za neželene učinke.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Mikrodermoabrazija – Globinsko čiščenje kože