ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

DermaFrac™ Platforma

✔ DermaFrac ponuja že pripravljene rešitve v obliki pripravkov za injiciranje: hialuron, vitamin C, peptidi, kojična kislina, hidracija, pomlajevanje, pigmentacija.
✔ Injekcijsko iglanje s pomočjo vakuuma omogoča raztezanje dermalne matrice in hkratno penetracijo pripravka; Vakuum omogoča natančno penetracijo z iglami, da se poveča vnos pripravkov.
✔ Globino penetracije je mogoče nadzorovati tako, da se kanali ustvarijo pod dermalno-epidermalno plastjo in nad kapilarami in živci, kar zagotavlja odsotnost krvavitve in bolečine.

O tehnologiji

Izboljšanje teksture kože, zmanjšanje gubic, pigmentacije ter splošno obnovo kože. S pomočjo natančnih mikrokanalov omogoča globoko in ciljno dostavo aktivnih sestavin, kar povečuje absorpcijo in izboljšuje rezultate. Genesis DermaFrac Platforma je vrhunska rešitev za napredne dermatološke tretmaje, ki prinašajo optimalne rezultate brez invazivnih posegov.

Naprava uporablja inovativno kombinacijo mikrodermoabrazije, vakumske tehnologije in mikroiglanja za nežno, a učinkovito odstranjevanje odmrlih kožnih celic, spodbujanje regeneracije ter zagotavljanje ciljne dostave aktivnih sestavin v dermis. Tehnološko napredna zasnova omogoča natančen nadzor in prilagodljivost postopka glede na individualne potrebe kože.

Lastnosti

Prednosti

Certifikati

Video

Genesis DermaFrac Platforma se ponaša z vrsto lastnosti, vključno s prilagodljivimi nastavitvami globine mikroiglanja, visokokakovostnimi materiali za trajnostno delovanje ter enostavno uporabo. Poleg tega je naprava certificirana in sledi najvišjim standardom kakovosti in varnosti v dermatološki industriji.

Z izbiro Genesis DermaFrac Platforme se odločite za napredno tehnologijo, ki združuje več metod za optimalne rezultate, pri tem pa omogoča udobje, hitro okrevanje in varnost pacienta.

  • Minimalen čas okrevanja:

Genesis DermaFrac Platforma omogoča hitro okrevanje po postopku, kar pomeni manj časa izgubljenega zaradi neželenih stranskih učinkov. Pacienti se lahko hitro vrnejo k svojim dnevnim aktivnostim brez dolgotrajnega okrevanja.

  • Zmanjšanje nepravilnosti kože:

Z združitvijo mikrodermoabrazije, vakumske tehnologije in mikroiglanja naprava učinkovito zmanjšuje nepravilnosti kože, vključno s pigmentacijo, drobnimi gubicami in drugimi nepravilnostmi. Koža postane bolj enakomerna in sveža.

Povečanje Elastičnosti:

S ciljno dostavo aktivnih sestavin v globlje plasti kože Genesis DermaFrac Platforma spodbuja naravno proizvodnjo kolagena, kar pripomore k povečanju elastičnosti kože. Rezultat je bolj čvrsta in mladostna koža.

  • Splošno pomlajevanje obraza:

Naprava omogoča celovito pomlajevanje obraza, saj ne le zmanjšuje gube in nepravilnosti, temveč tudi izboljšuje teksturo kože. Pacienti doživijo občutek svežine in pomlajevanja po vsakem postopku.

  • Brez bolečin in invazivnih postopkov:

Ena izmed ključnih prednosti Genesis DermaFrac Platforme je, da omogoča vrhunske rezultate brez neprijetnih bolečin in invazivnih postopkov. Pacienti lahko uživajo v dermatoloških tretmajih brez potrebe po dolgem okrevanju ali občutku nelagodja.

Primerjava z drugimi dermatološkimi napravami:

  • Genesis DermaFrac Platforma vs. Konvencionalne Mikrodermoabrazije:
    • Genesis DermaFrac združuje mikrodermoabrazijo z drugimi naprednimi tehnologijami, kar omogoča bolj ciljno delovanje in izboljšane rezultate v primerjavi s klasično mikrodermoabrazijo.
  • Genesis DermaFrac Platforma vs. Tradicionalno Mikroiglanje:
    • Kjer tradicionalno mikroiglanje ponuja manj kontrole, Genesis DermaFrac nudi prilagodljivost globine igel, kar omogoča bolj individualiziran pristop in boljše rezultate.

 

Prva naprava za nego in pomlajevanje obraza z direktnim injiciranjem preparatov.

DERMAFRAC PLATFORMA

Najbolj pogosta vprašanja

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obstaja veliko različnih rešitev za zdravljenje, vključno s kemičnimi pilingi, ki se uporabljajo za doseganje podobnih rezultatov kot DermaFrac. Vendar pa vam bosta edinstven dizajn in tehnologija DermaFrac pomagala zagotoviti rezultate brez primere. S prebadanjem kože z drobnimi mikroskopskimi iglami DermaFrac spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži (ki pomaga pri boju proti gubam) in proizvodnjo nove kože (ki pomaga znebiti se poškodovane, starajoče se kože).

Preprosto povedano, DermaFracova najsodobnejša zasnova deluje tako, da vleče kožo s tehnologijo, podobno vakuumu. Ko je koža potegnjena, bo na stotine mikroiglic prodrlo v kožo in ustvarilo majhne poti za topikalne rešitve, ki bodo pomagale naravno pomladiti kožo in začeti proces celjenja.

Običajno, ko pacient sliši, da DermaFrac vključuje stotine igel, vbrizganih v kožo, misli, da je to boleča izkušnja.  Čeprav je DermaFrac lahko nekoliko neprijeten, bodo naše terapevtke poskrbele, da se boste med celotnim posegom počutili udobno.  Lahko občutite malo pritiska ali mravljinčenja.

Ste pripraviljeni na preobrazbo?

Stopite na pot samozavesti in sijajnega videza z našimi vrhunskimi lepotnimi posegi.

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

DermaFrac™ Platforma