ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Jalupro Super Hydro – Biorevitalizacija

ALFA MEDICO D.o.o._Jalupro

Opis posega

Jalupro Super Hydro predstavlja vrhunsko biorevitalizacijo, ki temelji na učinkovitem hidriranju in obnavljanju kože. Storitev je zasnovana za izboljšanje teksture kože, spodbujanje elastičnosti ter zmanjšanje drobnih gubic. 

Namenjen je izboljšanju teksture, elastičnosti ter posledično daje koži mladosten in vitalen videz.

Jalupro Super Hydro je biorevitalizacijsko sredstvo, posebej zasnovano za obnovitev hidracije in svežine kože. Sestavljajo ga hialuronska kislina in aminokisline, ki tvorijo idealno kombinacijo za stimulacijo naravne regeneracije kože. 

Opis postopka in okrevanje

Postopek vključuje natančno injiciranje Jalupro Super Hydro v kožo, kjer deluje kot hialuronski biostimulator. Ta postopek spodbuja naravno tvorbo kolagena in hialuronske kisline, kar vodi v izboljšanje hidracije in elastičnosti kože. Okrevanje je hitro, z minimalno oteklino ali rdečico.

S kombinacijo hialuronske kisline in aminokislin Jalupro Super Hydro spodbuja naravno biorevitalizacijo kože. To pomeni, da spodbuja regeneracijo celic, izboljšuje elastičnost in zmanjšuje drobne gubice.

Informacije

  • Sestava: Hialuronska kislina, aminokisline
  • Delovanje: Hidracija, biorevitalizacija, elastičnost.
  • Cilji: Hidracija, pomlajevanje kože.
  • Trajanje Učinka: Odvisno od posameznika, več mesecev

že od 300,00 €

Trajanje posega

15 - 30 min

Anastezija

Lokalna

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Stopite korak bližje k sijoči in hidrirani koži. Rezervirajte svoj tretma zdaj!

ALFA MEDICO D.o.o._Jalupro

Cenik

KOLIČINA
CENA
2,5ML
300,00€
5ML
500,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Jalupro Super Hydro je injekcijski tretma, ki vsebuje hialuronsko kislino in aminokisline. Deluje tako, da globinsko hidrira kožo, spodbuja tvorbo kolagena in izboljšuje njeno elastičnost.

Po tretmaju Jalupro Super Hydro lahko pričakujete bolj hidrirano, napeto in mladostno kožo. Opazili boste lahko tudi izboljšanje v teksturi kože in zmanjšanje drobnih linij ter gubic.

Tretma Jalupro Super Hydro je primeren za vse, ki želijo izboljšati hidracijo kože, zmanjšati znake staranja ter obnoviti in osvežiti svoj videz.

Za optimalne rezultate se običajno priporoča serija tretmajev, ki običajno obsega 2 do 3 tretmaje v razmaku nekaj tednov. Nato se lahko opravijo vzdrževalni tretmaji po potrebi.

Trajanje rezultatov je odvisno od posameznika, vendar običajno traja od šest mesecev do enega leta. Redni vzdrževalni tretmaji lahko podaljšajo učinek.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Jalupro Super Hydro – Biorevitalizacija