ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Kemični pilingi – Dermaceutic

ALFA MEDICO D.o.o._Pilingi

Opis posega

Dermaceutic je vrhunska blagovna znamka, ki jo priporoča največ strokovnjakov na področju profesionalne nege kože.

Dermaceutic linijo sestavljajo kemični pilingi za profesionalno uporabo prilagojeni prav vsakemu tipu kože. Na voljo so vam površinski pilingi ter medicinski srednje globoki do globoki pilingi.

  • MASK PEEL (površinski),
  • MILK PEEL (površinski),
  • CRYSTAL PEEL (površinski),
  • MELA PEEL FORTE,
  • COSMO PEEL (srednje do globoki),
  • COSMO PEEL FORTE (srednje do globoki),
  • TCA 30 (srednje do globoki).

Opis postopka in okrevanje

  • Površinski pilingi ciljajo na obdelavo povrhnjice (epidermisa). Namenjeni so nadzorovanemu odstranjevanju zgornje plasti povrhnjice. Aktivna raztopina, ki jo nanesemo na kožo pospeši luščenje kože in stimulira obnovo in luščenje povrhnjice. Rezultat je bolj zdrava, sijoča, svetlejša in gladka koža.
  • Srednje globoki pilingi so sestavljeni iz naprednih in inovativnih kombinacij močnejših kislin za zdravljenje globljih, dermalnih plasti kože in so namenjeni medicinski uporabi. Priporočamo jih za napredne znake staranja (povešena koža, gube), globlje pigmentacije vključno z  dermalno melazmo, aktinične keratoze …  Srednje globok piling povzroči močnejše in vidnejše luščenje povrhnjice kot površinski pilingi.
  • Globoki pilingi vplivajo na retikularni dermis in se lahko uporabljajo pri močnem foto staranju, globokih gubah ali brazgotinah. Koža po postopku potemni, opazi se lahko oteklina, rdečina in rosenje kože. Luščenje kože se začne nekaj dni po postopku in je zelo opazno. Okrevanje po postopku je 1-2 tedna.

Informacije

Za najboljše rezultate postopka priporočamo, da vsaj 14 dni pred postopkom kemičnega pilinga kožo doma pripravljate na postopek s primernimi produkti. Ključne in dokazane prednosti priprave kože na postopek so: Ugotavljanje morebitne intolerance, gladka in izenačena debelina povrhnjice zagotavlja boljše in bolj enakomerno prodiranje pilinga, hitrejše celjenje in obnova, manj luščenja, krajše okrevanje in manjše tveganje za zaplete.

že od 45,00 €

Trajanje posega

10 - 30 min

Anastezija

Ni potrebna

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Odvisno od pilinga

Koža, ki kriči po svežini? Rezervirajte svoj Dermaceutic piling še danes!

ALFA MEDICO D.o.o._Pilingi

Cenik

PILING
1 TERAPIJA
3 TERAPIJE
6 TERAPIJ
Mask Peel
45,00€
125,00€
200,00€
Milk Peel
55,00€
145,00€
250,00€
Crystal Peel
85,00€
230,00€
380,00€
Mela Peel Forte
150,00€
Cosmo Peel Forte
220,00€
TCA 30%
250,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

INDIKACIJE: mastna in aknasta koža, razširjene pore,
odvečni sebum, neenakomeren ten kože.

PREDNOSTI ZA KOŽO: Čisti povrhnjico, poživi polt, regulira izločanje loja, zoža pore.

INDIKACIJE: blage akne, keratoza pilaris, površinske pigmentacije, nepravilna tekstura kože.

PREDNOSTI ZA KOŽO: izboljša teksturo kože, oža pore, izboljša stanje keratoze pilaris s pomočjo piling učinka, pospešuje proizvodnjo kolagena, izboljša videz drobnih linij in gub, posvetli površinske pigmentacije.

 

INDIKACIJE: blage akne,  epidermalna melazma, post inflamantorne hiperpigmentacije, sončne in starostne pigmentacije, hiperkatoza.

PREDNOSTI ZA KOŽO: posvetli  epidermalno melazmo, odpravlja povnetne pigmentacije, posvetli pigmentne madeže in madeže po aknah, izboljša simptome aken,  teksturo kože, blago fotostaranje & neravno teksturo kože , zoža pore in zmanjša izločanje sebuma.

INDIKACIJE: dermalna melazma, sončne in starostne pigmentacije, PIH.

PREDNOSTI ZA KOŽO: posvetli melazmo in pigmente lise, izenači ten kože, dokazano deluje na vse mehanizme pigmentacije, izboljša sijaj kože in posvetli kožo.

INDIKACIJE: sončne in starostne pigmentacije, aktinična keratoza, brazgotine po aknah, elastoza, fine linije in gube.

PREDNOSTI ZA KOŽO: Spodbuja odstranjevanje brazgotin po aknah, odpravlja izrazite pigmentne lezije, odpravlja lezije aktinične keratoze, spodbuja nastanek novega kolagena in elastina, izboljša videz gub in povešene kože.

Dermaceutic je bil ustanovljen leta 2002 na podlagi prepričanja, da je vsaka koža inteligentna in da s pomočjo znanosti povečujemo njene naravne moči. Skupaj z več kot 30.000 strokovnjaki  dvigujejo standarde nege kože za doseganje hitrih in vidnih rezultatov ter razvijamo široko paleto visoko kakovostnih in učinkovitih produktov izdelanih v Franciji. Za hitre in učinkovite rezultate uporabljajo le znanstveno podprte raziskave za spodbujanje naravnih moči kože.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Kemični pilingi – Dermaceutic