ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Zdravljenje glivic – Onihomikoza

ALFA MEDICO D.o.o._glivice

Opis posega

asersko zdravljenje glivic je inovativna ter neinvazivna metoda, namenjena odpravljanju okužb nohtov in kože, ki jih povzročajo glive. Gre za učinkovit pristop k reševanju težav, ki prizadenejo estetski videz in zdravje stopal.

 

Glivice so mikroskopski organizmi, ki se pojavljajo v različnih oblikah, vključno s plesnimi, kvasovkami in dermatofiti. Lahko napadejo različna področja telesa, vključno s kožo, nohti, ustno votlino in genitalijami.

Opis postopka in okrevanje

Postopek vključuje usmerjanje laserske svetlobe na prizadeta območja nohtov ali kože.Laser deluje na uničenje glivičnih celic, hkrati pa ne poškoduje okoliških tkiv. Okrevanje je hitro, brez potrebe po posebnih postopkih okrevanja.

Informacije

  • Učinkovitost: Lasersko zdravljenje glivic je učinkovito pri uničenju glivičnih celic.
  • Trajanje Postopka: Običajno traja od 15 do 30 minut, odvisno od obsega zdravljenja.
  • Število terapij : Odvisno od resnosti okužbe.

že od 30,00 €

Trajanje posega

10 - 60 min

Anastezija

Ni potrebno

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Cenik

PREDEL
1 TERAPIJA
6 TERAPIJ
10 TERAPIJ
1 noht
30,00€
150,00€
210,00€
Več nohtov na eni roki / nogi
60,00€
300,00€
420,00€
Več nohtov na obeh rokah / nogah
90,00€
450,00€
630,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Za zaščito pred glivičnimi okužbami je pomembno ohranjati čisto in suho kožo, nositi primerno obutev in oblačila, uporabljati zaščitne ukrepe v javnih prostorih, kot so bazeni in telovadnice, ter se izogibati deljenju osebnih predmetov z okuženimi osebami.

Ne, postopek je običajno neboleč, pacienti občutijo le rahlo segrevanje.

Število tretmajev je odvisno od resnosti in obsega glivične okužbe ter odziva na zdravljenje. Običajno je potrebnih več tretmajev za dosego želenih rezultatov.

Rezultati laserskega zdravljenja glivic se lahko začnejo pojavljati v nekaj tednih po tretmaju, vendar se lahko končni rezultati pokažejo v več tednih ali mesecih.

Možnost ponovitve glivične okužbe po laserskem zdravljenju je odvisna od več dejavnikov, vključno z vzroki za okužbo in skrbnostjo pri preprečevanju ponovne okužbe.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Zdravljenje glivic – Onihomikoza