ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Odstranjevanje bradavic

ALFA MEDICO D.o.o._Bradavice

Opis posega

Lasersko odstranjevanje bradavic s pomočjo sistema Fotona SP Dynamis je učinkovit in neinvaziven pristop k odpravljanju bradavic na različnih delih telesa.

Večina bradavic je posledica okužbe s humanim papiloma virusom (HPV). HPV je skupina virusov, ki lahko povzročijo različne kožne izrastke, med njimi tudi bradavice. Obstaja več vrst HPV, in različne vrste virusa lahko povzročijo različne vrste bradavic, kot so preproste, plantarne, genitalne in ploske bradavice.Vendar pa ni vsaka izrastek na koži bradavica, in nekatere kožne spremembe niso povezane z okužbo s HPV.

Opis postopka in okrevanje

Postopek vključuje usmerjanje laserske svetlobe na bradavico, kar omogoča natančno in selektivno odstranjevanje prizadetega tkiva. Laserski sistem Fotona SP Dynamis zagotavlja varno in hitro odstranjevanje bradavic brez poškodb okoliških tkiv.

Okrevanje po postopku je običajno kratko, pacienti pa se lahko hitro vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim.

Informacije

  • Učinkovitost: Lasersko odstranjevanje bradavic s sistemom Fotona SP Dynamis je visoko učinkovito in zagotavlja minimalne neželene učinke.
  • Trajanje Postopka: Odvisno od števila in velikosti bradavic, vendar običajno traja nekaj minut do pol ure.

že od 40,00 €

Trajanje posega

5 - 15 min

Anastezija

Hlajenje

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Cenik

POSEG
CENA
Manjša bradavica
40 - 80,00€
Večja bradavica
80- 120,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Laser deluje tako, da usmerjeno toplotno energijo prenaša na bradavico, kar povzroči uničenje virusnih celic v bradavici.

Večina ljudi poroča le o rahlem nelagodju med postopkom, ki ga večinoma opišejo kot prenašljivo. Običajno se uporablja lokalna anestezija ali hladilni sistem, da se zmanjša nelagodje.

Možni stranski učinki vključujejo rahlo pordelost, oteklino ali občutljivost na mestu zdravljenja. Redko se lahko pojavijo tudi brazgotine ali spremembe pigmentacije kože.

Okrevanje je običajno hitro. Po posegu lahko pride do rahle pordelosti ali otekline na mestu zdravljenja, vendar ta običajno mine v nekaj dneh.

Vidni rezultati se običajno začnejo kazati v nekaj dneh po posegu, vendar lahko traja nekaj tednov, da se koža popolnoma zaceli in rezultati postanejo povsem očitni.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Odstranjevanje bradavic