ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Profhilo® – Bioremodulacija

ALFA MEDICO D.o.o._Profhilo

Opis posega

Profhilo predstavlja inovativno biorevitalizacijo, ki združuje učinkovito hidracijo in obnavljanje kože. Storitev je namenjena izboljšanju elastičnosti in svežine kože ter zmanjšanju znakov staranja.

Profhilo  pomaga pomladiti, navlažiti in aktivirati kožo;  sprožiti proizvodnjo ključnih kožnih beljakovin, elastina in kolagena, ki lahko izboljšajo čvrstost, teksturo in elastičnost. Z drugimi besedami, veselite se lahko bolj napete in hidrirane kože.

Opis postopka in okrevanje

Gre za maloinvaziven postopek, ki spodbuja naravne procese obnavljanja kože, prinaša čvrstost, hidracijo ter pomlajen in naraven videz.

Profhilo vsebuje hibridni kompleks hialuronske kisline (H-HA) in nizke molekulske teže hialuronske kisline (L-HA). Ta kombinacija omogoča optimalno hidracijo kože ter spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina. Okrevanje je običajno hitro, z minimalnimi znaki otekline ali rdečice, ki hitro izginejo.

Informacije

  • Sestava: Hibridna molekula hialuronske kisline.
  • Delovanje: Bioremodulacija, izboljšanje elastičnosti in tonusa kože.
  • Cilji: Povečanje prožnosti, vlažnosti ter pomlajevanje kože.
  • Trajanje Učinka: Približno 6 mesecev.

že od 300,00 €

Trajanje posega

15 - 30 min

Anastezija

Ni potrebno

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

"Doživite preobrazbeno moč Profhila že danes! Rezervirajte svoj termin zdaj."

ALFA MEDICO D.o.o._Profhilo

Cenik

KOLIČINA
CENA
2ml
300,00€
4ml
560,00€
6ml
780,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Profhilo je maloinvaziven tretma pomlajevanja kože, ki se uporablja za zmanjševanje gub, izboljšanje elastičnosti kože, predvsem pa za hidracijo kože. Gre za inovativno injekcijsko terapijo, ki vsebuje visoko koncentracijo hialuronske kisline.

Profhilo deluje tako, da se hialuronska kislina vbrizga v kožo v določene točke na obrazu ali drugih predelih telesa. Hialuronska kislina v Profhilu je posebej oblikovana tako, da deluje kot bioestimulator, spodbuja tvorbo kolagena in elastina v koži ter izboljšuje hidracijo. Tako koža postane bolj napeta, navlažena in bolj spočitega/svežega videza.

  • Povečana hidracija kože: Hialuronska kislina v Profhilu pomaga izboljšati hidracijo kože, zaradi česar je koža bolj navlažena, sijoča in bolj zdrava.
  • Izboljšana elastičnost kože: Profhilo spodbuja tvorbo kolagena in elastina v koži, kar lahko izboljša elastičnost kože in jo naredi bolj napeto.
  • Zmanjšanje drobnih linij in gubic: S povečanjem prožnosti in hidracije kože se lahko zmanjšajo drobne linije in gubice, kar ustvarja bolj gladek videz kože.
  •  Naraven videz: Profhilo je zasnovan tako, da zagotavlja naraven videz, ne da bi ustvaril nenaravne ali pretirane spremembe.
  • Dolgotrajni rezultati: Učinki tretmaja s Profhilom običajno trajajo do 6 mesecev, vendar se lahko razlikujejo glede na posameznika.

Med tretmajem s Profhilom se lahko pojavijo občutki nelagodja ali rahlega nelagodja, saj se hialuronska kislina vbrizga v kožo z uporabo injekcij. Večina ljudi poroča o minimalnem nelagodju med postopkom, ki je običajno prehodno in neznosno.

Da bi zmanjšali nelagodje med tretmajem, lahko zdravnik uporabi lokalno anestezijo ali hladilne tehnike, ki pomagajo zmanjšati občutek bolečine. Poleg tega so igle, ki se uporabljajo pri tretmaju s Profhilom, zelo tanke, kar lahko zmanjša občutek nelagodja med postopkom.

Tretma Profhila je primeren za vse, ki želijo izboljšati teksturo, tonus in hidracijo kože ter zmanjšati znake staranja.

Če niste zadovoljni s kožno ohlapnostjo, imate kožo s teksturo kretenja ali tanko kožo ter druge vidne znake staranja, kot so drobne linije in gubice, bi lahko bili primerni za Profhilo®.

Posvet z našo plastično kirurginjo dr. Jedlovčnik bo pomagal ugotoviti, ali je tretma primeren za vas.

Med možne stranske učinke tretmaja Profhila spadajo rahlo rdečica, oteklina ali modrice na mestu injiciranja. Ti stranski učinki običajno izginejo v nekaj dneh.

Trajanje rezultatov in priporočena pogostost ponavljanja postopka Profhilo sta odvisna od posameznika, vključno z njihovo starostjo, kožnim stanjem, želenimi rezultati in odzivom na zdravljenje.

Trajanje rezultatov: Rezultati postopka Profhilo običajno traja od 6 do 12 mesecev. Po začetnem tretmaju lahko opazite izboljšanje stanja kože v nekaj tednih, pri čemer se največji učinek običajno pokaže po drugem tretmaju, ki se običajno izvede približno en mesec po prvem.

Pogostost ponavljanja: Priporočljivo je, da se postopek Profhila ponavlja približno vsakih 6 do 12 mesecev, odvisno od posameznikovega odziva na zdravljenje in želenih rezultatov. Nekateri ljudje morda potrebujejo več tretmajev za dosego želenega učinka, medtem ko drugi morda potrebujejo manj pogoste ponovitve.

Po zdravljenju s Profhilo® ni potrebno okrevanje. Vendar pa je priporočljivo, da se v 24 urah pred zdravljenjem izognete alkoholu, aspirinu ali zdravilom proti vnetju. Vitamin C in vitamin E lahko povečata možnost za nastanek modric, vendar ju lahko uporabljate 48 ur po zdravljenju.

Za optimalne rezultate običajno priporočamo dva tretmaja v razmaku približno enega meseca. Nato se lahko odločite za vzdrževalne tretmaje enkrat na šest mesecev – 12 mesecev.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Profhilo® – Bioremodulacija