ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Lasersko pomlajevanje nožnice IntimaLase®

ALFA MEDICO D.o.o._OHLAPNA NOŽNICA

Opis posega

Ohlapna nožnica je običajno posledica vaginalnega poroda, ohlapnosti medeničnih mišic in starosti. Nožnica je v veliki meri raztegnjena, ko ženska rodi otroka. Mišice in tkiva, ki so raztegnjena, se ne bodo vrnila v prvotni položaj ali zategnjenost pred rojstvom otroka.

IntimaLase® je edinstven, patentiran poseg z laserjem Er:YAG za neinvazivno fototermično učvrščevanje nožnice brez kirurških rezov. Klinične raziskave so pokazale, da je IntimaLase® učinkovit, enostaven in varen poseg.

 

 

Opis postopka in okrevanje

S postopkom IntimaLase® je mogoče zdraviti sindrom ohlapne nožnice, ki pomeni izgubo optimalne strukturne oblike nožnice. Stanje je običajno povezano s prekomernim raztezanjem nožnice med porodom in s staranjem

 • Fotonin neablativni laser Er:YAG z valovno dolžino 2.940 nm in načinom SMOOTH termično deluje na nožnično tkivo, spodbuja preoblikovanje obstoječega kolagena in sintezo novih kolagenskih vlaken v nožnični sluznici in s kolagenom bogati endopelvični fascii.
 • Končni rezultat tvorbe novega kolagena je preoblikovano in učvrščeno tkivo nožnice.

Primerjava z drugimi postopki

ZANESLJIVI KLINIČNI REZULTATI :

 • 95 odstotkov pacientk je ocenilo, da so se je po posegu IntimaLase® simptomi ohlapnosti njihove nožnice zelo ali zmerno izboljšali.
 • Povprečno krčenje nožnice po posegu IntimaLase® je bilo 17-odstotno.
 • Visoka raven zadovoljstva pacientk (97 odstotkov).

Informacije

Edinstvene prednosti posega IntimaLase® za naše pacientke.

IntimaLase® je neablativni minimalno invazivni postopek in predstavlja varnejšo, hitrejšo in bolj prijazno rešitev in ne povzroča neželenih zapletov, po navadi povezanih z drugimi metodami pomlajevanja nožnice.

Klinični rezultati se kažejo kot učvrščena nožnica, večje spolno zadovoljstvo in občutno izboljšanje življenja pacientk.

Običajno priporočamo dve do tri terapije. Posebne priprave na poseg ali ukrepi po njem niso potrebni. Pacientke se lahko takoj vrnejo k normalnim vsakodnevnim opravilom.

že od 130,00 €

Trajanje posega

30 min

Anastezija

Lokalna

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Ponovno odkrijte svoje udobje in si rezervirajte termin pri ginekologinji!

ALFA MEDICO D.o.o._OHLAPNA NOŽNICA

Cenik

POSEG
Prva terapija
Druga terapija
Vzdrževalna terapija*
Zdravljenje sindroma ohlapne nožnice
220,00€
160,00€
130,00€ * Cena vzdrževalne terapije velja do 12 mesecev in v kolikor ste brez težav
* Cena vzdrževalne terapije po 12 mesecih in s težavami se dogovori sorazmerno glede na porabo laserskih pulzov in obsežnostjo težav

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

 1. Ženske, ki gredo skozi fazo menopavze in imajo suho nožnico ter občutijo bolečino med spolnim odnosom (zaradi suhosti).
 2. Ženske, ki trpijo zaradi urinske inkontinence.
 3. Ženske, ki trpijo zaradi ponavljajočih se vaginalnih okužb.
 4. Ženske, ki so bile podvržene histerektomiji in imajo simptome, podobne menopavzi, in zaradi drugih zdravstvenih razlogov ne morejo prejeti hormonske terapije.
 5. Ženske, ki se ne odločijo za hormonsko terapijo za zdravljenje suhe nožnice.
 6. ….

V mnogih primerih je izboljšanje simptomov mogoče opaziti takoj. Ker pa je energija, porabljena za zdravljenje v zaporednih terapijah, večja kot v prejšnji terapiji, bodo boljši rezultati opazni po naslednjih terapijah.

Na začetku sopotrebne 3 terapije v intervalu na 3 do 4 tedne, da opazite, da simptomi izginejo. Po tem bo ginekologinja dr. Merkun ocenila vaše simptome in odziv vašega telesa na zdravljenje ter vam svetovala, kdaj in kako pogosti naj bodo naslednji tretmaji.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Lasersko pomlajevanje nožnice IntimaLase®