ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Venus Legacy™ 4D

Venus Legacy 4D je napredna medicinska tehnologija, ki združuje več različnih terapevtskih pristopov za neinvazivno oblikovanje telesa, zmanjšanje celulita ter pomlajevanje in splošno izboljšanje viideza kože. Gre za inovativno rešitev, ki uporablja kombinacijo multipolarnega radijskega valovanja in magnetske pulzne terapije za izjemne estetske rezultate.

O tehnologiji

Venus Legacy 4D je napredna medicinska tehnologija, ki združuje več različnih terapevtskih pristopov za neinvazivno oblikovanje telesa, zmanjšanje celulita ter pomlajevanje in splošno izboljšanje viideza kože. Gre za inovativno rešitev, ki uporablja kombinacijo multipolarnega radijskega valovanja in magnetske pulzne terapije za izjemne estetske rezultate.

Lastnosti

Prednosti

Certifikati

Video

Kot prvo in edino zdravljenje odobreno s strani FDA, ki uporablja 4D tehnologijo, Venus Legacy radiofrekvenca deluje na osnovi moči štirih ključnih tehnologij: 

 1. Mulitpolarna radiofrekvenca izjemno hitro in enakomerno prenaša ter razporedi toplotno energijo na več ravni globine tkiva. Ta termalna reakcija v ciljnem tkivu ustvarja umirjajočo, terapevtsko toplotno matrico, ki spodbuja naravni mehanizem celjenja telesa, ki povzroči zategovanje kože in ustvarjanje novega kolagena, pri tem pa izboljšuje teksturo kože ter zmanjša celulit ali gube na obrazu.
 2. VariPulse tehnologija omogoča energiji prodiranje v globlje plasti kože, kjer uspešno spodbuja optimalno cirkulacijo in limfno drenažo ter na ta način doseže sijoči videz.
 3. Pulzirajoča elektromagnetna polja preko znanstveno dokazanih regenerativnih lastnosti omogočajo znatno izboljšanje v videzu in teksturi zdravljene kože.
 4. RealTime Thermal Feedback (termalna povratna informacija v realnem času) omogoča spremljanje temperature kože med celim zdravljenjem, da bi zagotovili varno in neboleče zdravljenje za osebe z različnimi tipi kože.

IZVAJA SE LAHKO NA CELEM TELESU IN OBRAZU!

 1. Neinvazivnost: Ta tehnologija omogoča neinvazivne postopke, kar pomeni, da ni potrebe po kirurških posegih ali dolgem okrevanju.
 2. Pomlajevanje kože: Z stimulacijo kolagenske proizvodnje koža postane bolj napeta, bolj gladka in mlajšega videza.
 3. Učinkovitost: Venus Legacy 4D ponuja odlične rezultate pri oblikovanju telesa, zmanjšanju celulita in zategovanju kože.
 4. Varnost: S tehnologijo Real-Time Thermal Feedback™ in pametnim skeniranjem je zagotovljena varnost in učinkovitost terapije za vsakega pacienta.

Venus Legacy 4D je v medicinski industriji priznana tehnologija, ki se ponaša s številnimi certifikati in dovoljenji, ki potrjujejo njeno kakovost in varnost.

Nekateri od pomembnih certifikatov in dovoljenj, ki jih ima Venus Legacy, vključujejo:

 1. CE certifikat. Venus Legacy je prejel certifikat za skladnost z evropskimi standardi varnosti in učinkovitosti, kar potrjuje, da je izdelek v skladu z zahtevami za prodajo in uporabo v Evropski uniji.
 2. FDA odobritev. V Združenih državah Amerike je Venus Legacy prejel odobritev ameriške agencije za hrano in zdravila (FDA) za uporabo pri nekirurških estetskih postopkih, kar potrjuje njegovo varnost in učinkovitost.
 3. ISO certifikati. Venus Legacy ima tudi certifikate ISO 13485 in ISO 9001, ki potrjujejo visoke standarde kakovosti in upravljanja, ki jih uporablja pri izdelavi svojih naprav.
 4. Dovoljenja zdravstvenih agencij. Venus Legacy ima dovoljenja in registracije pri različnih zdravstvenih agencijah v različnih državah, kar omogoča uporabo te tehnologije v medicinske namene.

S temi certifikati in dovoljenji Venus Legacy zagotavlja pacientom in strokovnjakom za estetsko medicino, da gre za preverjeno in varno tehnologijo, ki prinaša izjemne rezultate pri oblikovanju telesa in izboljšanju videza kože.

Venus Legacy je ena izmed najboljših naprav za nego kože na trgu, ki se lahko uporablja za zdravljenje stanj, kot so celulit, ohlapna koža, strije in nudi zmanjšanje obsega.

VENUS LEGACY

Najbolj pogosta vprašanja

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Med tretmajem se bo aplikator počasi segreval, dokler vaša koža ne doseže želene temperature in ostane v tem temperaturnem območju. Če se vam zdi prevroče, obvestite operaterja in lahko zniža temperaturo. Če tehnik uporablja funkcijo VariPulse™, bo občutek kot nežno sesanje vaše kože, kot vakuum z zelo nizko močjo. To je mogoče tudi znižati, če je potrebno – obstajajo štiri različne ravni VariPulse™. Na splošno so tretmaji udobni, saj je mogoče stopnjo toplote in sesanja zlahka prilagoditi vsakemu posamezniku.

Večina bolnikov prejme osem tretmajev na predel. Zdravljenja so običajno načrtovana v razmaku enega tedna. Za natančnejši načrt zdravljenja, ki temelji na vaših individualnih potrebah in pričakovanjih pridite na neobvezujoč posvet.

Tretmaji Venus Legacy™ so kumulativni, kar pomeni, da boste z vsakim dodatnim tretmajem videli izboljšane rezultate. Po zadnji seji v vašem načrtu zdravljenja se bodo rezultati še naprej izboljševali do tri do štiri mesece. Seveda se bosta koža in telo vseh še naprej starala kot običajno, zato je vzdrževanje priporočljivo.

Ste pripraviljeni na preobrazbo?

Stopite na pot samozavesti in sijajnega videza z našimi vrhunskimi lepotnimi posegi.

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Venus Legacy™ 4D