ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

DermEden Dermokozmetika

Alfa MEDICO_kozmetika_DermEden

Opis posega

Vse se je začelo s srečanjem dermatologov z izkušnjami v boju proti staranju in strokovnjakov iz dermokozmetične industrije. Skupaj v mednarodnem laboratoriju sta razvila in distribuirala izdelke za nego kože po vsem svetu.

Tako se je rodila inovativna ideja o ustvarjanju prvega laboratorija specialista za fotostaranje, ki bo razvijal preventivne in predhodne izdelke za nego kože, prilagojene vsem tipom kože in oblikovali vizijo svojih ustvarjalcev.

Opis postopka in okrevanje

Od svoje ustanovitve leta 2008 si je DermEden zastavil znanstveni cilj, da je vsak njegov izdelek razvit v skladu s trdnimi medicinskimi in znanstvenimi vrednotami, namesto da igra na karto nenehnih inovacij brez zadostnega premika nazaj.

Primerjava z drugimi postopki

Formulacije DermEden so bile razvite v Parizu pod nadzorom dr. Nicolasa B., izdelki, ki so v celoti proizvedeni v Franciji, pa se prodajajo v lekarnah in parafarmacijah. DermEden je blagovna znamka, ki jo priporočajo plastični kirurgi in dermatologi.

Informacije

Razvoj serije DermEden temelji na preprostem kliničnem opazovanju: geografski študiji kože, ki je najbolj izpostavljena svetlobi, in tistih, ki je manj, da bi razumeli, kako jih ohraniti in razviti najprimernejše izdelke za preprečevanje fotostaranja za vse regije. Blagovna znamka se zdaj distribuira v več kot 20 državah po vsem svetu

že od 15,00 €

Trajanje posega

Anastezija

Okrevanje

Nazaj na delo

Cenik

IZDELEK
KOLIČINA
CENA
Anti-age dnevna krema SPF 50+
50ml
35,00€
Intenzivna anti-age nočna krema
50ml
46,00€
Intenzivni anti-age nočni serum
30ml
50,00€
Intenzivna anti-age nočna krema za okoli oči
15ml
33,00€
Obnovitvena nega Arnika+
30ml
15,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

DermEden Dermokozmetika