ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Korekcija vdrtih prsnih bradavic

Korekcija Vdrtih Prsnih Bradavic

Opis posega

Korekcija vdrtih prsnih bradavic je postopek, ki se osredotoča na izboljšanje videza in funkcionalnosti bradavic. Težava vdrtih bradavic je lahko prirojena ali pa se lahko pojavi zaradi različnih dejavnikov, kot so genetika, razvojna anomalija ali poškodbe.

S kirurškim posegom lahko zgladimo konturo bradavic in jih dvignemo, da dosežemo bolj simetričen in estetsko privlačen videz.

Poleg tega lahko korekcija pomaga tudi pri izboljšanju funkcionalnih težav, kot so težave pri dojenju ali nelagodje med spolno aktivnostjo. Z uporabo različnih tehnik kirurg lahko prilagodi obliko in velikost bradavic ter tako doseže želeni rezultat, ki izboljša samozavest in udobje posameznika.

Opis postopka in okrevanje

Postopek korekcije vdrtih prsnih bradavic običajno poteka pod lokalno  anestezijo. Kirurginja najprej naredi majhen rez okoli oboda bradavice ali v bližini, skozi katerega lahko dostopa do tkiva pod bradavico. Nato preoblikuje tkivo, da dvigne bradavico in jo izravna, s čimer doseže bolj simetričen in naraven videz.

Po posegu je običajno potrebno nekaj dni počitka, da se zmanjša oteklina in nelagodje.

Okrevanje je običajno postopno, pri čemer se večina pacientov vrne k svojim vsakodnevnim aktivnostim v nekaj dneh do tednov po posegu, odvisno od individualnega okrevanja in obsega posega. Popolno okrevanje lahko traja nekaj tednov, med katerimi se bo oteklina zmanjšala in se bo oblika prsi postopoma izboljšala.

Redno spremljanje pri zdravniku je pomembno med okrevanjem, da se preveri napredek in prepreči morebitne zaplete. Z ustrezno nego in počitkom pacienti običajno dosegajo želene rezultate in se po posegu počutijo bolj samozavestno in udobno.

Informacije

Primerni kandidati za korekcijo vdrtih prsnih bradavic so običajno tisti, ki imajo vdrtost ali nepravilnosti v obliki prsnih bradavic, ki povzročajo estetske ali funkcionalne težave.

 

že od 1100,00 €

Trajanje posega

45-60 min

Anastezija

Lokalna

Okrevanje

5-7 dni

Nazaj na delo

5 - 7 dni

Naročite se pri izjemni plastični kirurginji dr. Jedlovčnik!

Korekcija Vdrtih Prsnih Bradavic

Cenik

POSEG
CENA
Korekcija vdrtih prsnih bradavic
1100,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Vdrtost prsnih bradavic je lahko posledica različnih dejavnikov, vključno z genetiko, razvojnimi anomalijami, poškodbami ali prekomernim pritiskom na prsi.

Postopek običajno vključuje majhen kirurški rez okoli ali v bližini bradavice, nato pa kirurg preoblikuje tkivo pod bradavico, da jo dvigne in izravna.

Bolečina je odvisna od posameznika, vendar je običajno obvladljiva s protibolečinskimi zdravili. Po posegu lahko pride do nekaj nelagodja, ki se običajno zmanjša v nekaj dneh.

Večina pacientov se lahko vrne k vsakodnevnim aktivnostim v nekaj dneh do tednov po posegu, odvisno od individualnega okrevanja.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Korekcija vdrtih prsnih bradavic