ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Frakcijsko ablativno pomlajevanje – Fotona

Alfa Medico D.o.o._FRAKCIJSKO ABLATIVNO

Opis posega

 Laserska tehnologija deluje tako, da kontrolirano poškoduje kožo, da sproži celični odziv na aktivnost, ki jo povzroča laserska energija.

Ablacija pomeni kontrolirano odstranjevanje mikroskopskih plasti kože, kar spodbudi naravne procese regeneracije. Ta postopek je zasnovan za izboljšanje tonusa kože, zmanjšanje gub ter splošno pomlajevanje videza.

 

 

Opis postopka in okrevanje

Pri laserskem odstranjevanju gub se odstrani povrhnjica, v globjih plasteh kože pa nastanejo mikropoškodbe, ki spodbudijo delovanje fibroblastov in nastanek novega kolagena. Rezultat je na izgled mlajša koža, brez pigmentacij, gub.

Povrhnjica se obnovi v enem tednu po posegu, v tem času koža potrebuje posebno nego (večkratno dnevno izpiranje s sterilno tekočino, uporabo posebnih mazil). Ker je odstranjena zaščitna plast kože, je potrebno po posegu jemati antibiotik, v primeru okužbe z herpes virusom pa tudi protivirusna zdravila.

Informacije

Občasno je potreben več kot en poseg za želeni učinek, v tem primeru se postopek ponovi v 3 – 9 mesecih.

že od 300,00 €

Trajanje posega

30 - 60 min

Anastezija

Anestetik, hlajenje

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Izberite napredno pomlajevanje kože - Rezervirajte svoj termin zdaj

Alfa Medico D.o.o._FRAKCIJSKO ABLATIVNO

Cenik

PREDEL
CENA
Gube okoli oči
300,00€
Gube okoli ust
300,00€
Obraz
800,00€
Druga področja
Po dogovoru

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Frakcijsko ablativno pomlajevanje je postopek, ki uporablja lasersko tehnologijo za odstranjevanje zgornjih plasti kože in spodbujanje nastajanja nove, bolj zdrave kože.

Po postopku lahko opazite izboljšano teksturo kože, zmanjšanje gub in madežev ter bolj enakomeren ten kože.

Okrevanje je odvisno od intenzivnosti postopka, vendar običajno traja od nekaj dni do dobrega tedna. V tem času se lahko pojavi rdečina, luščenje kože in oteklina.

Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe, vendar lahko rezultati trajajo od nekaj mesecev do več let, odvisno od skrbi za kožo in drugih dejavnikov. Redno vzdrževanje s kozmetičnimi postopki lahko podaljša učinke.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Frakcijsko ablativno pomlajevanje – Fotona