ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Laser Primelase® Excellence

Nova diodna laserska platforma Primelase Excellence je prva in edina, ki zagotavlja maksimalno moč, zagotavlja najboljšo učinkovitost in trajne rezultate – brez bolečin.

Je eden najmočnejših medicinskih laserjev trgu in zelo smo ponosni, da smo ena redkih klinik, ki ga lahko ponudi svojim strankam!

Tisto, kar ta laser poleg nebolečnosti loči od drugih, je oznaka medicinskega pripomočka. Kaj to pomeni?  Pomeni, da je aparat namenjen izključno uporabi v zdravstvenih ustanovah in zagotavlja visoko stopnjo varnosti in strokovnosti.

O tehnologiji

Primelase se lahko uporablja na vseh tipih kože in skozi vse leto, tudi na porjaveli koži. Je zelo učinkovit tudi pri tanjših dlačicah, ki se jih mnogi drugi laserski tretmaji ne morejo znebiti.

Primelase je edinstven visoko zmogljiv diodni laser, ki ponuja neprimerljive prednosti zahvaljujoč svoji zaščiteni, patentirani tehnologiji, ki zagotavlja najučinkovitejše odstranjevanje dlačic brez prisotnosti bolečine.

Lasersko odstranjevanje dlak Primelase je medicinski poseg z diodnim laserjem s kontrolirano valovno dolžino 810 nm.

Lastnosti

Prednosti

Certifikati

Video

Ultra kratek impulz. Največja učinkovitost in varnost pri vsakem impulzu.

Učinkovita tehnologija USP (Ultra Short Pulse) je zasnovana tako, da zagotavlja največjo učinkovitost pri epilaciji tankih in svetlih dlačic brez poškodb kože, s čimer se izognemo stranskim učinkom. Začenši s 3 ms omogoča doseganje optimalne temperature, ki uniči lasne mešičke brez poškodb kože.

Crystal Freeze. Udobje in varnost.

Visoka zaščita kože ne glede na sobno temperaturo, hitrost obdelave in uporabljeno fluence. Hladilni sistem se nahaja v enoti, kar zagotavlja veliko hladilno zmogljivost, optimizirano za največje velikosti točk. Enota vzdržuje stalno temperaturo +5°C ves čas zdravljenja.

 • Velikosti točk 20×9, 30×9, 30×17.
 • Moč – 4800 W.
 • Zasnovan za tipe kože od I do IV.
 • Lahko se zdravi vse leto, vključno s poletnimi meseci.
 • Omogoča nego porjavele kože.
 • Hitro in učinkovito.
  Zaradi svoje visoke moči in energije, usmerjene neposredno v lasni mešiček, traja le nekaj minut na zdravljenje, odvisno od tretirane regije.
 • Za vse tipe kože in skozi vse leto. Njegova napredna tehnologija omogoča izvajanje terapij ne glede na tip kože tudi poleti.
 • Tretma je prijetenejši.
  Integrirana tehnologija kontaktnega hlajenja Crystal Freeze zagotavlja prijetne tretmaje, hkrati pa ščiti okoliško tkivo pred poškodbami.
 • Velika moč za visoko hitrost (do 4800 W z 810nm aplikatorjem).
  Kar omogoča veliko hitrejše in boljše rezultate s popolnoma nebolečimi tretmaji.
 • Kar 4 valovne dolžine.
  Primerna valovna dolžina za vsak tip kože in tretmaje skozi vse leto.
 • Statični in dinamični način delovanja.
  Kratki impulzi omogočajo doseganje optimalne temperature za poškodbo lasnega mešička, brez poškodb kože, z minimalnim nelagodjem, tudi pri strankah z visoko gostoto las in temnejšo kožo.

Primelase je eden najmočnejših medicinskih diodnih laserjev za odstranjevanje dlak na svetovnem trgu.

LASER PRIMELASE EXCELLENCE

Najbolj pogosta vprašanja

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Primelase uporablja diodno lasersko tehnologijo za zagotavljanje najučinkovitejšega tretmaja odstranjevanja dlak za vse tipe kože, ki maksimira rezultate, hkrati pa zagotavlja celovitost in zdravje vaše kože.

Doseganje 60-70 ºC v lasnem mešičku poškoduje celice v mehurčku in grebenu. Če temperatura v lasnem mešičku ni dovolj visoka, se rastne celice in izvorne celice ne poškodujejo in dlačice se ponovno zarastejo. Pri tem nam je pomembno doseči visoko toploto, kar nam omogoča diodni laser Primelase.

Diodni laser je zlati standard pri odstranjevanju dlačic in je izjemno uspešna metoda, vendar je učinkovitost zdravljenja odvisna od barve dlačic, njihove debeline in globine same dlačične korenine. Belih in sivih las/dlak ni mogoče zdraviti.

Na zelo poenostavljen način naši laserji proizvajajo zelo intenzivno svetlobo določene »barve« (valovne dolžine), ki selektivno in intenzivno segreva pigmente v lasnem mešičku, pri tem pa se izogiba drugim delom kože (na podoben način kot sonce bolj segreje črno površino kot belo). Sčasoma ta toplota trajno poškoduje strukture lasnih mešičkov, kar povzroči zmanjšanje vidnih dlačic.

Primelase, tako kot drugi tretmaji laserskega odstranjevanja dlak, deluje tako, da uniči le odstotek dejanskih dlak. Dlake v naših telesih rastejo različno hitro in v danem trenutku imamo dlake na različnih stopnjah rasti na istem območju, Primelase cilja na dlake v aktivni ali anageni fazi, kar pomeni, da bodo med sejo odstranjene samo dlake v tej fazi. V naslednji seji bo odstranjen drugačen odstotek las v tej fazi. Samo z več tretmaji lahko zagotovite vidno zmanjšanje dlak.

V povprečju 6 – 10 terapij.

Pogostost sej je odvisna od dejavnikov, kot so začetne terapije ali naslednje, predelov, ki jih zdravimo, saj dlake na različnih predelih rastejo z različno hitrostjo itd. Praviloma je treba prve 3 terapije opraviti v 2 mesecih, 4. in 5. terapije enkrat na mesec in nato vsake 3 mesece, da pustimo čas, da preostale dlake zrastejo.

Mnogi ponudniki za lasersko odstranjevanje dlak obljubljajo podobne rezultate kot Primelase, vendar jih ne dosežejo. Prav tako ni moč primerjati kozmetičnih naprav z medicinskimi. Vedno se posvetujte s svojim ponudnikom in ga povprašajte o izkušnjah, povratnih informacijah bolnikov in drugih vprašanjih, ki jih morda imate. Dober znak, da je tretma izveden pravilno, je blago draženje lasnih mešičkov, vključno z rdečico in zelo rahlim vnetjem okoli mešička takoj po tretmaju, ter slavni “vonj po uspehu” ali rahel vonj po ožganih laseh med sejo.

Nikoli ne smete doživeti opeklin, mehurjev ali kakršnih koli neželenih učinkov, ki so posledica zdravljenja s Primelase. Če pa med zdravljenjem ali po njem opazite kakršne koli nepričakovane simptome, morate nemudoma obvestiti svojega zdravnika in slediti njegovim navodilom.

Primelase progresivno trajno odstrani aktivne folikle (lasje v anageni fazi rasti) z zaporednimi sejami. V določenih obdobjih obstaja več dejavnikov, ki lahko aktivirajo trenutno neaktivne folikle. Med temi dejavniki je na primer mogoče najti hormonske spremembe.

Zdravljenja s tehnologijo: Laser Primelase® Excellence

Ste pripraviljeni na preobrazbo?

Stopite na pot samozavesti in sijajnega videza z našimi vrhunskimi lepotnimi posegi.

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Laser Primelase® Excellence