ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Fotopomlajevanje Stellar

Alfa MEDICO_Fotopomlajevanje

Opis posega

Fotopomlajevanje se nanaša na uporabo intenzivne pulzne svetlobe (IPL) za zdravljenje stanj, povezanih s poškodbami kože zaradi sonca. IPL uporablja širok spekter svetlobe, ki jo primarno absorbirata melanin in oksihemoglobin in je učinkovit pri zmanjševanju videza sončnih peg, kapilar, elastoze in drobnih gub.

  • Zmanjša pigmentacijo.
  • Zmanjša starostne/sončne pege.
  • Zmanjša popokane kapilare.
  • Izboljša splošni videz kože s spodbujanjem proizvodnje kolagena in elastičnih vlaken.

 

Opis postopka in okrevanje

Tehnologija IPL (Intense Pulsed Light) omogoča zdravljenje pigmentnih in žilnih nepravilnosti, hkrati pa izboljša celoten videz kože. Stellar M22™ IPL s tehnologijo Optimal Pulse Technology (OPT™) omogoča vašemu kliniku, da prilagodi zdravljenje glede na vaš tip kože in želene rezultate, z največjo varnostjo.

Svetlobni impulzi prodirajo v tkivo in ustvarjajo toploto ter nadzorovano ciljajo na kožne nepopolnosti.

Naravni proces telesa nato odstrani tretirano tkivo, hkrati pa pride do stimulacije kolagena in elastičnih vlaken, kar povzroči vidno izboljšanje tonusa kože in splošnega videza.

Informacije

Tretma z IPL deluje na vaši koži, da odstrani vaše nepopolnosti in spodbudi proizvodnjo kolagena in elastičnih vlaken v zaporedju tretmajev.

Nekatere težave s kožo, kot so plitva pigmentacija in starostne/sončne pege, lahko odpravite že z 1-2 tretmajema. Za doseganje optimalnih rezultatov pri večini težav s kožo je običajno potrebnih 2–6 terapij z 2–4 tedni vmes.

že od 120,00 €

Trajanje posega

30 min

Anastezija

Anestetik, hlajenje

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Naj vaša koža zasije kot nikoli prej! Ne odlašajte, rezervirajte svoj termin za fotopomlajevanje!

Alfa MEDICO_Fotopomlajevanje

Cenik

PREDEL
1 TERAPIJA
4 TERAPIJE (3+1 gratis)
Fotopomlajevanje - Obraz
119,00€
357,00€
Fotopomlajevanje - Obraz, vrat
149,00€
447,00€
Fotopomlajevanje - Obraz, vrat, dekolte
199,00€
597,00€
Fotopomlajevanje - Dekolte
119,00€
357,00€
Fotopomlajevanje - Roke
149,00€
447,00€
Fotopomlajevanje - Drugi predeli
Po dogovoru

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Takoj po zdravljenju se lahko pojavi nekaj rdečice, odvisno od vaših prilagojenih nastavitev zdravljenja. Rdečica običajno izgine v nekaj urah. V večini primerov se lahko ličila nanesejo takoj in nadaljujejo z dnevnimi aktivnostmi še isti dan. Svetujemo vam, da se 14 dni po tretmaju izogibate neposrednemu soncu in nanesete kremo za sončenje.

IPL zdravljenja niso primerna za vsakogar in lahko predstavljajo določena tveganja. IPL ni primeren, če imate aktivne okužbe, virusne, glivične ali bakterijske bolezni, vnetna stanja kože ali kožnega raka. Tveganja lahko vključujejo: rdečico, oteklino, brazgotinjenje ali spremembo pigmentacije. Preden izberete to zdravljenje, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Fotopomlajevanje Stellar