ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Microneedling z infuzijo serumov

ALFA MEDICO D.o.o._Microneedlin

Opis posega

DermaFrac Microneedling je napreden kozmetični postopek, ki združuje mikrodermoabrazijo in infuzijo aktivnih sestavin v kožo. Ta kombinacija omogoča učinkovito odstranjevanje odmrlih kožnih celic, stimulacijo regeneracije kože ter globinsko vlaženje in hranjenje kože.

Opis postopka in okrevanje

Med postopkom se najprej izvaja mikrodermoabrazija, ki s pomočjo nežnih kristalov odstrani odmrle kožne celice in nečistoče.

Nato sledi microneedling in direktna infuzija aktivnih sestavin, ki se vpijejo globoko v kožo. Okrevanje po postopku je običajno minimalno, lahko se pojavi blaga rdečina ali občutek mravljinčenja, ki hitro mine.

Informacije

 • Učinkovitost: DermaFrac mikrodermoabrazija je učinkovita pri izboljšanju teksture kože, zmanjšanju gub, drobnih linij, pigmentnih nepravilnosti ter splošnem izboljšanju tonusa in sijaja kože.
 • Trajanje posega: Posamezni poseg običajno traja od 30 do 60 minut, odvisno od območja, ki se zdravi.
 • Število terapij: Za optimalne rezultate se običajno priporoča serija 3- 6 terapij, ki se izvajajo v razmaku 14 – 21 dni.

že od 150,00 €

Trajanje posega

60 min

Anastezija

Ni potrebna

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Naredite korak k boljši koži! Rezervirajte zdaj in doživite moč Dermafrac terapij.

ALFA MEDICO D.o.o._Microneedlin

Cenik

PODROČJE
1 TERAPIJA
4 TERAPIJE (3+1 gratis)
OBRAZ, Clarify, Lighten, Hydrate
150,00€
450,00€
OBRAZ, Rejuvenate, Vitamin C
160,00€
480,00€
Drugo
Po dogovoru
Mikrodermoabrazija
Vključena v vse terapije

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Poleg mikroiglic naprava omogoča tudi hkratno vnašanje visoko koncentriranih serumov v kožo. To omogoča, da se aktivne sestavine serumov dostavijo neposredno v globlje plasti kože, kjer lahko najbolje delujejo.

 • Povečuje hidracijo kože.
 • Izboljšuje teksturo kože.
 • Zmanjšuje videz gubic in drobnih linij.
 • Zmanjšuje pigmentacijo in madeže.
 • Spodbuja proizvodnjo kolagena.
 • Povečuje učinkovitost seruma z neposredno dostavo aktivnih sestavin v kožo.

Po postopku lahko pride do blage rdečice in občutka draženja kože, kar običajno mine v nekaj urah do dneva ali dveh. Po postopku je pomembno upoštevati navodila strokovnjaka za nego kože, da se zmanjša tveganje za neželene učinke.

Serumi vsebujejo različne aktivne sestavine, ki pomagajo izboljšati različne vidike kože, kot so hidracija, zmanjševanje gubic, izenačenje tena kože, zmanjševanje pigmentacije in še več. Njihova kombinacija z mikroiglicami omogoča, da se aktivne sestavine seruma neposredno dostavijo v globoke plasti kože, kjer lahko najbolje delujejo.

 

 

Naprava je prilagodljiva in omogoča prilagajanje globine mikroiglic ter izbiro serumov glede na individualne potrebe pacienta. To omogoča, da se postopek prilagodi specifičnim težavam s kožo in ciljem zdravljenja posameznika.

Naprava je zasnovana tako, da zagotavlja varnost pacienta med postopkom. Mikroiglice so običajno izdelane iz medicinskega nerjavečega jekla, kar zagotavlja sterilnost in minimalno tveganje za okužbo.

V primerjavi z drugimi mikroigličnimi postopki je okrevanje po Dermafrac Platform običajno hitrejše in manj invazivno. Ker se serumi vnašajo neposredno v kožo, je tudi bolj ciljno usmerjen postopek, kar omogoča boljše rezultate za posameznika. Poleg tega je Dermafrac Platform primeren za večino tipov kože in ne zahteva dolgotrajnega okrevanja, kar ga naredi priljubljenega med tistimi, ki želijo izboljšati videz svoje kože brez dolgotrajnih motenj svojega dnevnega življenja.

 1. Hidracija: Pomembno je, da ohranite kožo dobro hidrirano po postopku. Uporabljajte nežne vlažilce, ki bodo pomagali obnoviti in ohraniti vlažnost kože.
 2. Izogibanje soncu: Po postopku se izogibajte izpostavljanju soncu, saj lahko sončna svetloba draži kožo in povzroči neželene reakcije. Če je izpostavljanje soncu neizogibno, uporabljajte kakovosten sončni zaščitni faktor.
 3. Izogibanje agresivnim izdelkom: Po postopku se izogibajte uporabi agresivnih izdelkov za nego kože, ki vsebujejo močne kemikalije ali abrazivne sestavine. To lahko draži kožo in podaljša okrevanje.
 4. Nežna nega kože: Med okrevanjem se izogibajte drgnjenju ali vlečenju kože ter uporabljajte nežne izdelke za čiščenje in nego kože.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Microneedling z infuzijo serumov