ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Nucleofill Soft Eye- Biorevitalizacija

ALFA MEDICO D.o.o._Lnucleo

Opis posega

Vsi, ki imate težave s podočnjaki, veste, kako težko je najti učinkovito zdravljenje.

Ta inovativna terapija deluje na treh ravneh: lifting, antioksidacija in hidracija.

Nucleofill Soft Eyes je namenjen revitalizaciji kože okoli oči, ki je zelo tanka in občutljiva. Vsebuje visoko prečiščene polinukleotide naravnega izvora, zaradi česar je tako učinkovit. Naravni izvor sestavin praktično izključuje tveganje za alergije.

Nucleofill® Eyes je posebej zasnovan za izboljšanje:

  • “Vrečk pod očmi”.
  • Temnih kolobarjev.
  • Gub okoli oči.
  • Površinskih gub brez uporabe polnil.

Opis postopka in okrevanje

Med postopkom se Nucleofill vbrizga v ključna področja kože, kjer deluje kot biostimulator. Spodbuja naravno tvorbo kolagena in hialuronske kisline, kar zagotavlja postopen dvig in revitalizacijo kože.

Okrevanje je hitro, pacienti se lahko vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim takoj po posegu.

Prvi način delovanja je stimulacija receptorjev na fibroblastih v koži. Zaradi takšne stimulacije se preobrazijo v miofibroblaste. Spodbudi se proces proizvodnje kolagena tipa I in elastina, kar povzroči odebelitev in dvigovanje kože.

Drugi mehanizem je odstranjevanje prostih radikalov in antioksidativno delovanje. Polinucetidi vežejo vodo in zagotavljajo dolgotrajno izoosmotsko hidracijo zunajceličnega matriksa, posledično pa koža postane navlažena in čvrsta.

Informacije

  • Sestava: Nucleofill Soft vsebuje hialuronsko kislino, aminokisline in hranilne snovi.
  • Delovanje: Hialuronska kislina zagotavlja hidracijo, aminokisline spodbujajo tvorbo kolagena, hranilne snovi podpirajo obnavljanje kože.
  • Cilj: Biorevitalizacija za svežino in mladosten videz kože.
  • Trajanje Učinka: Trajanje učinka je odvisno od posameznika, običajno traja več mesecev.

že od 330,00 €

Trajanje posega

15 - 30 min

Anastezija

Anestetik

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Cenik

KOLIČINA
CENA
2ml
330,00€
4ml
630,00€
6ml
900,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Nukleofil je polinukleotid. To pomeni, da deluje kot celična signalna molekula. Spodbujanje kožnih celic, da proizvedejo več kolagena, postanejo bolj kontraktilne in pritegnejo vodo na to področje. To pomeni, da je koža dvignjena, navlažena in napeta.

Glavna sestavina tega tretmaja, polinukleotidi, so naravnega izvora, kar praktično izključuje tveganje za alergije. Polinukleotidi povečajo elastičnost kože in spodbujajo proizvodnjo kolagena, hkrati pa globoko hidrirajo ciljno področje.

Tretma je namenjen vsem ljudem, ki opažajo izgubo elastičnosti in znake staranja, pa tudi tistim, ki imajo težave z ustrezno navlaženostjo kože. Tretma se lahko uporablja ne glede na spol, starost in tip kože.

S tretmajem Nucleofill se koža uvede v proces biostimulacije. S tem se začne proces regeneracije, koža pa postane gostejša in čvrstejša. Antioksidativni in vlažilni učinek jo naredita vidno pomlajeno. Drobne gubice se zmanjšajo, koža postane sijoča ​​in enakomerne barve.

Običajno blaga stopnja otekline, ki lahko traja približno 24 ur. Pri uporabi zdravila Nucelofil niso poročali o primerih okluzije.

Učinki so vidni že po prvem tretmaju, vendar je priporočljiva cela serija. Najpogosteje se izvedejo 2-3 tretmaji v razmaku 2-3 tednov.

Rezultati trajajo približno 6-9 mesecev. Za ohranitev učinkov je priporočljivo izvesti eno vzdrževalno zdravljenje vsakih dvanajst mesecev.

Polnilo s hialuronsko kislino je namenjeno zapolnitvi morebitnih tkivnih defektov. Po drugi strani pa Nucleofill Soft Eyes spodbuja regeneracijo poškodovanih tkiv, kar ima za posledico zelo naraven, nemoten učinek obnove kože.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Nucleofill Soft Eye- Biorevitalizacija