Tehnologija
SINCLAIR PRIMELASE EXCELLENCE LASER
Primelase je eden najmočnejših medicinskih diodnih laserjev za odstranjevanje dlak.
Alfamedico-tehnologija__menu Emerald laser
EMERALD LASER
Edini FDA potrjen laser za ne invazivno zdravljenje maščobnih oblog do 40 ITM.
Alfamedico-tehnologija__menu Dermafrac
DERMAFRAG
Prva naprava za nego in pomlajevanje obraza z direktnim injiciranjem preparatov.
Alfamedico-tehnologija__menu VENUS LEGACY
VENUS LEGACY
Nekirurško oblikovanje telesa z edinstveno 4D™ tehnologijo.
Alfa-Medico-Laser-Lumenis-Stellar-M2_meni
LASER LUMENIS STELLAR M2
Najnaprednejše lasersko zdravljenje več kot 30 različnih kožnih stanj.
Storitve
Alfamedico-storitve__menu oblikovanje telesa2
OBLIKOVANJE TELESA
Čas za samozavestno življenje z našo pomočjo.
Alfa-Medico_Blefaroplastika 150x150
ESTETSKA KIRURGIJA
Za vaš videz bo skbela izjemna DR. MED. TEA JEDLOVČNIK.
Alfamedico-storitve__menu napredna kozmetična terapija
NAPREDNE TERAPIJE ZA OBRAZ
Preprečite prezgodnje staranje in poskrbite za zdravje svoje kože.
Alfamedico-storitve__menu lasersko zdravljenje
LASERSKO ZDRAVLJENJE
Žarek in svetloba, ki zdravita!
Alfamedico-storitve__menu kozmetika
KOZMETIKA
S pravo kozmetiko nad vaše težave.
Alfa Medico d.o.o.

Trebuh

Vas zanima lasersko odstranjevanje trebušne maščobe? Ta varen in učinkovit postopek je odlična možnost za ljudi, ki se borijo s trebušno maščobo in želijo oblikovati svoj trebuh. Preden se lotimo postopka, poglejmo, kaj povzroča trebušno maščobo, zakaj jo je tako težko izgubiti in kakšne možnosti imate za odstranitev trdovratne trebušne maščobe.

Zakaj je težko izgubiti maščobo na trebuhu?

Če prehrana in telesna vadba pri vas nista delovali, morda igrajo vlogo starost, genetika in hormoni. Spodaj smo zbrali razloge, zakaj je lahko tako težko izgubiti maščobo na trebuhu.


Preveč alkohola

Alkohol je kalorično gost, tekoče kalorije pa lahko zvišajo krvni sladkor, kar ni koristno za vaš pas. Za izgubo maščobe na trebuhu vam ni treba prenehati piti alkohola. Ena pijača na dan lahko prinese nekaj zdravstvenih koristi.

Staranje

Stopnja vašega metabolizma se s starostjo zmanjša, kar pomeni, da morate jesti manj, da ohranite ali izgubite težo. Povečanje telesne mase po menopavzi je bolj verjetno, da bo povzročilo trebušno maščobo.


Neučinkovita rutina vadbe

Preprosto zanašanje na kardiovaskularno vadbo vam ne bo dalo enakih rezultatov kot kardio in dvigovanje uteži. Prav tako se morate prepričati, da je vaša vadba dovolj zahtevna. Prizadevajte si, da vsaj del vadbe vadite s polno intenzivnostjo. Tukaj so lahko v pomoč HIIT vadbe. Če želite izgubiti trebušno maščobo, ne pozabite, da lahko neskončni trebušnjaki zgradijo trebušne mišice, vendar niso tako učinkoviti kot intenzivna vadba celega telesa za izgubo trebušne maščobe.


Napačne maščobe

Pogost mit je, da uživanje maščob vodi v pridobivanje maščobe. Vendar pa so zdrave maščobe bistveni del ohranjanja zdrave telesne teže. Nasičene maščobe v nekaterih živalskih proizvodih so povezane s trebušno maščobo. Vendar so zdrave maščobe v oljčnem olju, avokadu, semenih, oreščkih in mastnih ribah koristne za hujšanje. Poleg tega so ta živila lahko nasitna in vam pomagajo ostati siti dlje. Ne pozabite, da so ta živila kalorično gosta, zato boste morali nadzorovati svoje porcije, da ustvarite kalorični primanjkljaj.


Preveč visoko predelane hrane

Vsa hrana je do neke mere predelana, vendar si prizadevajte za čim manj predelana živila, kot so sadje, zelenjava in polnozrnata žita. Bolj ko je hrana predelana, večja je verjetnost, da bo povzročila vnetje in s tem povezano povečanje telesne mase.


Slabo obvladovanje stresa

Stres lahko povzroči, da ostanete na odvečni teži. Morda mislite, da je to zato, ker je večja verjetnost, da boste uživali manj prehransko zdravo hrano, ko ste zaskrbljeni, vendar obstajajo dokazi, da lahko stres, ne glede na to, kaj jeste, oteži hujšanje. Kortizol otežuje hujšanje, zlasti v predelu trebuha. Vadba je ena od možnosti za pomoč pri obvladovanju stresa. Morda boste preučili druge tehnike, kot je meditacija ali ocena vaše dnevne rutine, da bi poiskali načine za zmanjšanje ali odpravo stresa.


Neustrezen spanec

Premalo spanja je povezano s povečanjem telesne teže. Prizadevajte si za sedem do osem ur vsako noč.


Vaša oblika telesa

Nekateri ljudje so genetsko nagnjeni k prenašanju teže na sredini. Znebiti se trebušne maščobe je v tem primeru lahko veliko težje.

Kako deluje lasersko odstranjevanje maščobe na trebuhu

Laser lipo je nežna in učinkovita oblika nekirurškega odstranjevanja trebušne maščobe. Lasersko odstranjevanje trebušne maščobe je odlična možnost, ko samo dieta in vadba ne zadoščata. Ta ciljni pristop k trdovratni trebušni maščobi vam lahko pomaga pri oblikovanju trebuha.

Z uporabo laserja bodo maščobne celice sprostile maščobne zaloge v vaše telo. Sproščeno maščobo bo vaše telo izločilo po naravni poti in pri tem ne pride do poškodb tkiv.

Običajno potrebujete šest tretmajev, od katerih vsak traja približno 30 minut. Ni bolečine, okrevanja ali stranskih učinkov.

Pomembno je, da Emerald Laser ne poškoduje tkiva ali spremeni vaših maščobnih celic kot druge tehnike odstranjevanja maščobe.

Naroči se na BREZPLAČNI posvet 

Vse pravice pridržane 2022 Alfa Medico  I  Dizajn in vzdrževanje: DS Team
envelopephonecrossmenu