Tehnologija
SINCLAIR PRIMELASE EXCELLENCE LASER
Primelase je eden najmočnejših medicinskih diodnih laserjev za odstranjevanje dlak.
Alfamedico-tehnologija__menu Emerald laser
EMERALD LASER
Edini FDA potrjen laser za ne invazivno zdravljenje maščobnih oblog do 40 ITM.
Alfamedico-tehnologija__menu Dermafrac
DERMAFRAG
Prva naprava za nego in pomlajevanje obraza z direktnim injiciranjem preparatov.
Alfamedico-tehnologija__menu VENUS LEGACY
VENUS LEGACY
Nekirurško oblikovanje telesa z edinstveno 4D™ tehnologijo.
Alfa-Medico-Laser-Lumenis-Stellar-M2_meni
LASER LUMENIS STELLAR M2
Najnaprednejše lasersko zdravljenje več kot 30 različnih kožnih stanj.
Storitve
Alfamedico-storitve__menu oblikovanje telesa2
OBLIKOVANJE TELESA
Čas za samozavestno življenje z našo pomočjo.
Alfa-Medico_Blefaroplastika 150x150
ESTETSKA KIRURGIJA
Za vaš videz bo skbela izjemna DR. MED. TEA JEDLOVČNIK.
Alfamedico-storitve__menu napredna kozmetična terapija
NAPREDNE TERAPIJE ZA OBRAZ
Preprečite prezgodnje staranje in poskrbite za zdravje svoje kože.
Alfamedico-storitve__menu lasersko zdravljenje
LASERSKO ZDRAVLJENJE
Žarek in svetloba, ki zdravita!
Alfamedico-storitve__menu kozmetika
KOZMETIKA
S pravo kozmetiko nad vaše težave.
Alfa Medico d.o.o.

Stegna

Zgornji del nog je pomemben del človeškega telesa, zato je močna stegna težko skriti. Če imate močna stegna, je težko najti hlače, ki se dobro prilegajo, poleg tega so lahko neudobne, ko hodite. Če ste eden izmed milijonov posameznikov, ki niso zadovoljni z velikostjo svojih stegen, vam lasersko odstranjevanje maščobe Emerald nudi neinvazivno, neboleče in učinkovito rešitev za stegensko maščobo. Za dodatne podrobnosti se obrnite na nas.

Zakaj je težko izgubiti maščobo na stegnih

Za nekatere ljudi je izguba maščobe na stegnih približno tako težka kot izguba maščobe na drugih delih telesa. Za druge so stegna zadnje mesto za izgubo maščobe in shujšati je lahko izredno težko. Če imate težave z izgubo maščobe na stegnih, je to morda zaradi vrste vaj, ki jih izvajate.


Na primer, če več časa preživite v telovadnici, in več časa posvečate zgornjemu delu telesa, lahko vaše noge počasi izgubljajo maščobo. Pomanjkanje kardiovaskularne vadbe je lahko še en dejavnik za vašo nezmožnost izgube maščobe na stegnih. Vendar pa ste morda genetsko nagnjeni k zadrževanju maščobe na stegnih. Če je temu tako, boste morda morali poiskati zdravljenje, kot je laserska lipoliza, da izgubite maščobo.

Kako deluje lasersko odstranjevanje maščobe na stegnih

Človeško telo ima maščobne celice po vsem telesu. Lipidi ali maščobe se shranijo v teh celicah, ko zaužijete več kalorij, kot jih porabite. Ko pridobivate težo, se celice še naprej polnijo z maščobami. Sčasoma se bodo maščobe strdile in jih bo telo težje izgorevalo.

Metoda Emerald Laser uporablja deset laserjev nizke ravni ali "hladnih" laserjev, ki nežno prodrejo v maščobne celice in pustijo majhne pore v celičnih stenah. 532-nanometrski laserji tudi postopoma emulgirajo ali utekočinijo maščobe. Maščobe nato odtekajo skozi pore, kjer jih telesni limfni sistem naravno odvaja.

Kako deluje lasersko odstranjevanje maščobe na notranji strani stegen

Kot lahko vidite, je izguba maščobe na notranji strani stegen sama lahko izjemno težka. Vendar obstajajo alternative. Medicinska znanost je razvila številne invazivne, polinvazivne in neinvazivne postopke za odstranjevanje maščobe. Liposukcija je na primer kirurška tehnika, ki odstranjuje maščobne celice z notranje strani stegen. Kriolipoliza je polinvazivna tehnika, ki vključuje uporabo nizkih temperatur na maščobnih celicah, da jih uničimo. Obe tehniki imata nekaj izrazitih pomanjkljivosti, vključno z bolečino, potrebo po anesteziji/anestetiku in izpadom po posegih.

Po drugi strani pa je laserska lipoliza neboleča, nekirurška tehnika, ki jo lahko izvedemo v manj kot eni uri. Sistem Emerald Laser cilja na vaše maščobne celice z desetimi mikroskopskimi laserji nizke ravni. Laserji prodrejo v maščobne celice in izvrtajo drobne pore v celični steni. Toplota laserja zadostuje za emulgiranje maščobnih lipidov (ki imajo nizko tališče). Ti lipidi odtekajo iz celic in jih odstrani telesni limfni sistem.

Za razliko od drugih tehnik zmanjševanja maščobe, laser lipo ne ubije maščobnih celic. Vaše maščobne celice se bodo izpraznile, vendar bodo ostale nedotaknjene, če jih boste potrebovali za prihodnje shranjevanje. Procesi, ki ubijajo maščobne celice, lahko spodbudijo premestitev novih maščob na druge dele telesa in celo okoli vitalnih organov. Zaradi te razlike je lipoliza Emerald Laser ena najvarnejših tehnik zmanjševanja maščobe na trgu.
Vse pravice pridržane 2022 Alfa Medico  I  Dizajn in vzdrževanje: DS Team
envelopephonecrossmenu