Tehnologija
SINCLAIR PRIMELASE EXCELLENCE LASER
Primelase je eden najmočnejših medicinskih diodnih laserjev za odstranjevanje dlak.
Alfamedico-tehnologija__menu Emerald laser
EMERALD LASER
Edini FDA potrjen laser za ne invazivno zdravljenje maščobnih oblog do 40 ITM.
Alfamedico-tehnologija__menu Dermafrac
DERMAFRAG
Prva naprava za nego in pomlajevanje obraza z direktnim injiciranjem preparatov.
Alfamedico-tehnologija__menu VENUS LEGACY
VENUS LEGACY
Nekirurško oblikovanje telesa z edinstveno 4D™ tehnologijo.
Alfa-Medico-Laser-Lumenis-Stellar-M2_meni
LASER LUMENIS STELLAR M2
Najnaprednejše lasersko zdravljenje več kot 30 različnih kožnih stanj.
Storitve
Alfamedico-storitve__menu oblikovanje telesa2
OBLIKOVANJE TELESA
Čas za samozavestno življenje z našo pomočjo.
Alfa-Medico_Blefaroplastika 150x150
ESTETSKA KIRURGIJA
Za vaš videz bo skbela izjemna DR. MED. TEA JEDLOVČNIK.
Alfamedico-storitve__menu napredna kozmetična terapija
NAPREDNE TERAPIJE ZA OBRAZ
Preprečite prezgodnje staranje in poskrbite za zdravje svoje kože.
Alfamedico-storitve__menu lasersko zdravljenje
LASERSKO ZDRAVLJENJE
Žarek in svetloba, ki zdravita!
Alfamedico-storitve__menu kozmetika
KOZMETIKA
S pravo kozmetiko nad vaše težave.
Alfa Medico d.o.o.

Notranja stran stegen

Za mnoge posameznike maščoba vzdolž notranje strani stegen ustvarja neprivlačen videz in lahko povzroči celo neprijetno sedenje ali hojo. Če ste eden izmed milijon posameznikov, ki so poskusili z dieto in telesno vadbo, a imate še vedno težave z maščobo na notranji strani stegen, obstaja nova revolucionarna medicinska tehnika, ki cilja na maščobo na stegnih brez operacije. Emerald laserska liposukcija je postopek, ki cilja na maščobo v stegnih in okoli njih brez operacije ali izpadov. Hladno lasersko oblikovanje se je izkazalo za učinkovito pri maščobi na notranji strani stegna in številnih drugih delih telesa. Izvedite več o tej neinvazivni, neboleči in učinkoviti metodi oblikovanja notranjega dela stegen.

Pregled maščobe na notranji strani stegna

Maščoba na notranji strani stegen je maščobna obloga, ki se razteza od notranje strani stegna, nad koleni, in se nadaljuje do zgornjega dela nog. V večini primerov je maščoba na notranji strani stegna simptom debelosti, vendar to morda ni vedno tako. Posamezniki s splošnim nizkim indeksom telesne mase (ITM) lahko še vedno obdržijo trdovratne maščobne obloge okoli notranje strani stegen. Seveda obstajajo vaje, s katerimi lahko zmanjšate maščobo na stegnih in napnete mišice okoli stegen, a ker notranje stegenske mišice (pektineus in adduktorji) vlečejo navznoter, jih je težko izvajati na enak način kot z drugimi mišice na nogah v telovadnici.

Vzroki za nastanek maščobe na notranji strani stegen

Čeprav je res, da je eden najpomembnejših vzrokov za maščobo na notranji strani stegna debelost, visok BMI morda ni edini dejavnik. Morda ste eden tistih posameznikov, ki so nagnjeni k prenašanju dodatne teže okoli stegen. Imeti nesorazmerno veliko notranjo stran stegen je lahko genetsko stanje, ki se je na vas preneslo prek vaše DNK. Spol je še en krivec, ko gre za maščobo na notranji strani stegen. Medtem ko moški ponavadi nabirajo maščobo okoli trebuha, je pri ženskah večja verjetnost, da se bodo maščobe nabrale na bokih in stegnih. To pa ne pomeni, da moški niso dovzetni za maščobo na stegnih. Maščoba na notranji strani stegen je lahko problematična za oba spola. Nazadnje je bila starost povezana tudi z maščobo okoli stegen . Starejši kot ste, težje je izgubiti maščobo na določenih predelih.

Kako deluje lasersko odstranjevanje maščobe na notranji strani stegen

Kot lahko vidite, je izguba maščobe na notranji strani stegen sama lahko izjemno težka. Vendar obstajajo alternative. Medicinska znanost je razvila številne invazivne, polinvazivne in neinvazivne postopke za odstranjevanje maščobe. Liposukcija je na primer kirurška tehnika, ki odstranjuje maščobne celice z notranje strani stegen. Kriolipoliza je polinvazivna tehnika, ki vključuje uporabo nizkih temperatur na maščobnih celicah, da jih uničimo. Obe tehniki imata nekaj izrazitih pomanjkljivosti, vključno z bolečino, potrebo po anesteziji/anestetiku in izpadom po posegih.

Po drugi strani pa je laserska lipoliza neboleča, nekirurška tehnika, ki jo lahko izvedemo v manj kot eni uri. Sistem Emerald Laser cilja na vaše maščobne celice z desetimi mikroskopskimi laserji nizke ravni. Laserji prodrejo v maščobne celice in izvrtajo drobne pore v celični steni. Toplota laserja zadostuje za emulgiranje maščobnih lipidov (ki imajo nizko tališče). Ti lipidi odtekajo iz celic in jih odstrani telesni limfni sistem.

Za razliko od drugih tehnik zmanjševanja maščobe, laser lipo ne ubije maščobnih celic. Vaše maščobne celice se bodo izpraznile, vendar bodo ostale nedotaknjene, če jih boste potrebovali za prihodnje shranjevanje. Procesi, ki ubijajo maščobne celice, lahko spodbudijo premestitev novih maščob na druge dele telesa in celo okoli vitalnih organov. Zaradi te razlike je lipoliza Emerald Laser ena najvarnejših tehnik zmanjševanja maščobe na trgu.

Naroči se na BREZPLAČNI posvet 

Vse pravice pridržane 2022 Alfa Medico  I  Dizajn in vzdrževanje: DS Team
envelopephonecrossmenu