Tehnologija
SINCLAIR PRIMELASE EXCELLENCE LASER
Primelase je eden najmočnejših medicinskih diodnih laserjev za odstranjevanje dlak.
Alfamedico-tehnologija__menu Emerald laser
EMERALD LASER
Edini FDA potrjen laser za ne invazivno zdravljenje maščobnih oblog do 40 ITM.
Alfamedico-tehnologija__menu Dermafrac
DERMAFRAG
Prva naprava za nego in pomlajevanje obraza z direktnim injiciranjem preparatov.
Alfamedico-tehnologija__menu VENUS LEGACY
VENUS LEGACY
Nekirurško oblikovanje telesa z edinstveno 4D™ tehnologijo.
Alfa-Medico-Laser-Lumenis-Stellar-M2_meni
LASER LUMENIS STELLAR M2
Najnaprednejše lasersko zdravljenje več kot 30 različnih kožnih stanj.
Storitve
Alfamedico-storitve__menu oblikovanje telesa2
OBLIKOVANJE TELESA
Čas za samozavestno življenje z našo pomočjo.
Alfa-Medico_Blefaroplastika 150x150
ESTETSKA KIRURGIJA
Za vaš videz bo skbela izjemna DR. MED. TEA JEDLOVČNIK.
Alfamedico-storitve__menu napredna kozmetična terapija
NAPREDNE TERAPIJE ZA OBRAZ
Preprečite prezgodnje staranje in poskrbite za zdravje svoje kože.
Alfamedico-storitve__menu lasersko zdravljenje
LASERSKO ZDRAVLJENJE
Žarek in svetloba, ki zdravita!
Alfamedico-storitve__menu kozmetika
KOZMETIKA
S pravo kozmetiko nad vaše težave.
Alfa Medico d.o.o.

Hrbet

Malo anatomskih značilnosti govori o človekovem splošnem zdravju in telesni pripravljenosti kot dobro izklesan hrbet. Mnogim pa žepki hrbtne maščobe preprečujejo, da bi dosegli zdrav in fit videz, ki ga iščejo. Če ste poskušali učvrstiti ali izklesati ohlapen hrbet z dieto in vadbo, vendar brez uspeha, ste morda idealen kandidat za lasersko liposukcijo. To je učinkovit, neinvaziven sistem odstranjevanja maščobe, ki daje osupljive rezultate brez bolečin, brez okrevanja in brez družbenih izostankov.

Zakaj je težko izgubiti hrbtno maščobo

Če v Google vnesete »zakaj je težko izgubiti hrbtno maščobo«, bodo rezultati vašega iskalnika polni predlogov o tem, kako izgubiti hrbtno maščobo. Nekateri ljudje res lahko izgubijo hrbtno maščobo s kombinacijo treningov z utežm, kardio vadbe in diete. Vendar to ne velja za vse. Mnogi ljudje lahko zmanjšajo svojo telesno maso in skupni odstotek maščobe in imajo še vedno ohlapne predele nad pasom, pod rokami in okoli zadnjih ramen.

Eden od razlogov, zakaj je težko izgubiti hrbtno maščobo, je ta, da je dele hrbta težko razgibati. Vaše telo je zgrajeno tako, da se upogne do konca naprej, a le delno nazaj. Manj kot dinamičen obseg gibanja hrbta otežuje obremenitev spodnjega dela hrbta tako, kot lahko obremenite trebušne mišice. Nekaterim tudi genetika otežuje izgubo hrbtne maščobe. Če so imeli vaši starši in stari starši čezmerno maščobo na hrbtu, boste morda sami imeli težave z izgubo maščobe na hrbtu.

Kako deluje lasersko odstranjevanje maščobe na hrbtu

Na srečo obstaja še ena rešitev za odstranjevanje hrbtne maščobe. Lasersko odstranjevanje maščobe cilja na specifične dele vašega telesa – v tem primeru na hrbet – kjer se maščoba nabira. Ti laserji nizke ravni neboleče prodrejo v vaše maščobne celice, vanje izvrtajo majhne luknjice in emulgirajo lipide (maščobe), ki jih vsebujejo. Ta proces omogoča, da utekočinjene maščobe odtečejo iz maščobnih celic. Limfni sistem telesa nato razgradi maščobe in jih uporabi ali odstrani.

Emerald Laser je vrhunski laserski sistem za odstranjevanje maščobe. Z uporabo desetih nizkoenergijskih 532-nanometrskih laserjev postopek Emerald Laser cilja na trdovratne maščobne obloge na hrbtu. Emerald Laser proizvajalca Erchonia je edini izdelek za lasersko lipopolizolijo, ki je prejel predprodajno dovoljenje FDA in prejel je 18 drugih dovoljenj FDA za trg.

Naroči se na BREZPLAČNI posvet 

Vse pravice pridržane 2022 Alfa Medico  I  Dizajn in vzdrževanje: DS Team
envelopephonecrossmenu