ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Lasersko zdravljenje aken

Alfa MEDICO_Zdravljenje Aken

Opis posega

Natančno nadzorovana svetloba laserja FOTONA Nd:YAG varno prodre v kožo, tako da učinkovito cilja na prekomerno aktivne žleze lojnice in zmanjša tveganje za nastanek novih vnetij.

Rešitev za akne z laserjem Lumenis Stellar M22, ki:

  • Odstranjuje bakterije v porah.
  • Izboljša videz kože.
  • Zagotavlja odlično alternativo zdravljenju s peroralnimi zdravili.
  • Pomaga vam povrniti samozavest z minimalnimi izpadi, tako da se lahko v hipu vrnete k svojemu živahnemu življenjskemu slogu.

Opis postopka in okrevanje

Hitri rezultati brez stranskih učinkov.

Pri aktivnih aknah Fotonina laserska obdelava zmanjšuje vnetja aken s pomočjo fotoselektivne absorpcije in nadzorovanih učinkov segrevanja. Visokozmogljivi laser Fotona Nd:YAG varno prodre skozi kožo do optimalne globine za toplotno in selektivno uničevanje pretirano aktivnih žlez lojnic.

Poleg toplotnega tretmaja, ki zmanjša vnetje, lasersko zdravljenje aken z laserjem Nd:YAG pospešuje proces celjenja in spodbuja preoblikovanje kolagena, kar je pomemben korak pri dolgotrajnem zdravljenju aken.

Primerjava z drugimi postopki

Za razliko od kemičnih pilingov in dermoabrazije omogoča laserski piling kože natančen nadzor globine penetracije. Laser nežno vaporizira mikronsko tanke plasti površine kože z brazgotinami zaradi aken, da odkrije zdravo in nepoškodovano kožo pod njo. Laserski piling je hiter, varen in preprost postopek.

Informacije

Rešitev za akne z Lumenis Stellar M22

Nežna nega vnetnih aken z Lumenis Stellar M22 IPL, ki:

  • Odstranjuje bakterije v porah.
  • Izboljša videz kože.
  • Zagotavlja odlično alternativo zdravljenju s peroralnimi zdravili.
  • Pomaga vam povrniti samozavest z minimalnimi izpadi, tako da se lahko v hipu vrnete k svojemu živahnemu življenjskemu slogu.

že od 80,00 €

Trajanje posega

20 - 45 min

Anastezija

Ni potrebno

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Takoj

Hitra in preprosta rešitev za čisto kožo!

Alfa MEDICO_Zdravljenje Aken

Cenik

Področje
1 TERAPIJA
6 TERAPIJ (5+1 gratis)
10 TERAPIJ (7+3 gratis)
Vrat
80,00€
400,00€
560,00€
Obraz
120,00€
600,00€
840,00€
Prsni koš
220,00€
1100,00€
1540,00€
Hrbet
270,00€
1350,00€
1890,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obstaja več vrst laserjev, ki se uporabljajo za zdravljenje aken, vključno z Nd: YAG laserji, IPL (intenzivna pulzna svetloba) laserji in frakcijskimi laserji. Vsak laser ima svoje prednosti in lahko cilja na različne vidike aken, kot so bakterije, vnetje ali brazgotine.

Med postopkom se lahko uporabi lokalna anestezija ali hladilni sistem, ki pomaga zmanjšati nelagodje. Večina ljudi poroča o rahlem nelagodju med postopkom, ki ga večinoma opišejo kot prenašljivo.

Vidni rezultati se običajno začnejo kazati v nekaj dneh po posegu, vendar lahko traja nekaj tednov, da se koža popolnoma zaceli in rezultati postanejo povsem očitni. Po več sejah lahko opazite znatno izboljšanje stanja kože, manjšo vnetje in zmanjšanje števila aken.

Lasersko zdravljenje aken lahko zmanjša pojav aken in izboljša stanje kože, vendar se lahko v nekaterih primerih akne ponovno pojavijo. Redno vzdrževanje z ustreznimi negovalnimi postopki in sledenje navodilom dermatologa lahko pripomore k dolgoročnim pozitivnim rezultatom.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Lasersko zdravljenje aken