ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Odstranjevanje pigmentacij

Alfa Medico D.o.o._Pigmentacije

Opis posega

Lasersko odstranjevanje pigmentacij je učinkovit postopek, ki pomaga zmanjšati vidnost nepravilne pigmentacije na koži, kot so pigmentne lise, starostne pege in druge hiperpigmentirane oblike.

Opis postopka in okrevanje

  • Priprava kože: Pred začetkom postopka se koža očisti in morda lokalno anestezira, odvisno od občutljivosti pacienta in obsega pigmentacije.
  • Uporaba laserske tehnologije: Strokovnjak uporabi lasersko napravo, ki oddaja visoko energijsko svetlobo, usmerjeno na območja hiperpigmentacije na koži. Laser deluje tako, da selektivno razgrajuje presežno pigmentirano tkivo, ne da bi poškodoval okoliško kožo.
  • Postopek odstranjevanja pigmentacije: Laserski žarek se usmeri na ciljno pigmentirano območje, kjer lahko ciljano uniči melanin, pigment, odgovoren za temno barvo kože. Razgradnja melanina omogoča, da se pigmentacijske spremembe postopoma razjasnijo in zbledijo.
  • Okrevanje: Po postopku se lahko na koži pojavi rahla rdečina ali oteklina, vendar ponavadi mine v nekaj dneh. Pomembno je, da se izogibate soncu in uporabljate zaščito pred soncem med okrevanjem, da se prepreči ponovna pigmentacija.

Informacije

Lasersko odstranjevanje pigmentacij je varen in učinkovit postopek, ki omogoča bolj enakomerno in jasno kožo. Pacienti običajno lahko takoj po postopku nadaljujejo z vsakodnevnimi aktivnostmi, vendar se morajo izogibati močni sončni svetlobi in uporabljati zaščito pred soncem, da se ohrani rezultat postopka. Za optimalne rezultate je morda potrebno več sej, odvisno od vrste pigmentacije in individualnega odziva kože.

že od 80,00 €

Trajanje posega

15 - 30 min

Anastezija

Ni potrebno

Okrevanje

Ni potrebno

Nazaj na delo

Lahko takoj

Cenik

POSEG
CENA
Posamezna pigmentacija / manjša
80,00€
Posamezna pigmentacija / večja
100,00€
Obraz / manjši del
120,00€
Obraz / večji del
200,00€
Hrbtišče dlani
250,00€
Dekolte
170,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Odstranjevanje pigmentacij