ZdravnikiCenikFaqO nasBlog

Ponedeljek : 08:30 - 18:30

Torek: 08:30 - 18:30

Sreda: 10:00 - 20:00

Četrtek: 08:30 - 18:30

Petek: 10:00-14:00

Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

Dvig zgornjih vek – Blefaroplastika

Alfa MEDICO Kirurški Poseg, Blefaroplastika_

Opis posega

Oči, kot izrazno središče obraza, se s staranjem soočajo s posebnimi izzivi. Povešena koža, oslabljene mišice in nakopičena maščoba okoli oči hitro izdajo preteklo časovno obdobje.

Pojavijo se težave z vidom, oči delujejo utrujeno, obraz pa izraža nekakšno žalostnost. Blefaroplastika, kirurški poseg na vekah, se izkaže kot rešitev, saj zmanjšuje znake staranja, povrne mladosten videz ter izboljša vidno polje.

Kirurški poseg, ki se osredotoča na odstranjevanje presežne kože, maščobnega tkiva in mišic na zgornjih vekah, s čimer zmanjša povešenost ter gubanje okoli oči.

Opis postopka in okrevanje

Pred izvajanjem posega se posvetujete z izkušeno dr. Jedlovčnik, kjer se podrobno obravnava vaše želje in pričakovanja. Kirurginja nato izvede natančen rez na zgornjih vekah, odstrani odvečno tkivo ter oblikuje veke, pri čemer skrbno upošteva naravne linije obraza. Po operativnem posegu v ambulanti odležite 30 – 60 min.

Po posegu sledi hitro okrevanje, rezultati pa so opazni v nekaj dneh. Pacienti doživijo dvignjen in bolj odprt pogled, brez vidnih sledi utrujenosti ali povešene kože.

že od 1100,00 €

Trajanje posega

45-60 min

Anastezija

Lokalna

Okrevanje

5-7 dni

Nazaj na delo

5 - 7 dni

Naročite se pri izjemni plastični kirurginji dr. Jedlovčnik!

Alfa MEDICO Kirurški Poseg, Blefaroplastika_

Cenik

POSEG
CENA
Operacija zgornjih vek
1100,00€

Najbolj pogosta vprašanja posega ali terapije

Tu boste našli odgovore na številna vprašanja, ki jih naši obiskovalci pogosto postavljajo. Če imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Vsekakor je potreben posvet in pregled pri dr. Jedlovčnik.Če želite osvežiti videz oči in se znebiti znakov staranja na zgornjih vekah se naročite na pogovor.

Večina pacientov se hitro vrne v običajne dejavnosti, pričakovati je minimalno nelagodje. 5 – 7 dni po posegu se odstranijo šivi. Podplutbe ter modrice so induvidualne.

Glavni cilji blefaroplastike zgornjih vek vključujejo odstranitev povešene kože, zmanjšanje vidnega staranja, izboljšanje vidnega polja ter ponovno pridobitev odprtega pogleda in bolj svežega videza.

Pacienti poročajo o minimalni bolečini, ki jo obvladujejo z blagimi analgetiki.

Primeren kandidat za blefaroplastiko zgornjih vek je običajno vsakdo, ki ima povešeno kožo ali izbočene maščobne blazine na zgornjih vekah, kar lahko vpliva na videz ali funkcionalnost oči.

Med postopkom kirurg naredi rez na naravni gubi zgornje veke, odstrani odvečno kožo, maščobo ali mišice po potrebi ter zapre rez s tankimi šivi.

Med postopkom se uporabi lokalna  anestezija, zato pacienti običajno ne čutijo bolečine.

Rezultati blefaroplastike zgornjih vek so običajno trajni.

Rezultati

AlfaMedico D.o.o. Povpraševanje

Dvig zgornjih vek – Blefaroplastika